de ‘naakte dress’ trend doorzet in bruidsmode week

0
78

gallery-1444762857-gettyimages-492297704

(foto via internet)
alon Livne

iets oud, iets nieuws, iets geleend, iets totaal doorzien?

rihanna kan worden over het gehele 'naakte dress' ding, maar ontwerpers in New York bruidsmode week worden net begonnen.

de zeer suggestieve lichaam baring stijl, gepopulariseerd door iedereen, van Marilyn Monroe en Jennifer Lopez tot Beyoncé, Kate Moss, Khloe kim en Kylie, zag meer dan een paar herhalingen op de catwalk deze week.

zodra de enige herkomst van hollywood celebs met goed onderhouden vlees en billen van staal, is het blote jurk maken haar stempel op mainstream bruidsmode.

als je ooit hebt gedroomd van het kijken naakt voor iedereen die je kent, is het nu uw kans!

Inbal diror, een haute-couture merk uit Israël, toonde een reeks van doorzichtig mesh jurken met kelderen v-hals en delicate spaghettibandjes. NIP modellen 'waren nauwelijks gedekt lijfjes bespoten met kristallen, parels en bloemen applicaties.

Inbal diror
Amerikaanse ontwerper Houghton sprongen aan boord van de bandwagon met jurken die eruit zag als lingerie en een bijzonder, err, fashion-forward paar-roos bedekt witte kanten leggings.

Houghton
Vera Wang, bekend van haar edgy nemen op de traditionele bruidsjurk, gebruikt ultra-dunne tule om bruiden dicht bij volledig blootgesteld te verlaten. Naeem Khan was bijna net zo vet, het creëren van een illusie van naaktheid met een curve-skimming jurk op stiekeme-perzik gestemde voering ontworpen om eruit als huid.

ines di santo couture
het scherm was niet zo veel een gefluister van transparantie als het was maar liefst eyeful van vlees. "Mijn vrouw heeft al haar remmingen verloren", zegt Don O'Neill, de creatief directeur van Theia, die een lijn geïnspireerd door de jaren 1920 chinees opium holen geleverd.

Pronovias
trouwjurken zijn vaak detail gedreven meesters van de bouw dus waarom niet de aandacht te vestigen op dit? de fijne kneepjes van de kant, kralen en andere versieringen zijn uitgekocht zo veel beter tegen een achtergrond van de huid, in tegenstelling tot wit.

Uiteraard jurken bovenstaande zijn vormgegeven voor de baan. de versies verkocht in de winkels zal waarschijnlijk een stiekeme slip of een stuk stof onder de steile kant voor bescheidenheid doeleinden geplaatst. maar dat heeft ons niet weerhouden om opgewonden te raken.

de bruiloft is al lang symbolisch gehouden als een 'viering' van de kuisheid van een vrouw, met deugd vertegenwoordigd door een blozende bruid discreet in het wit gekleed. kan dit een vakantie, weg van die oude-timey idee?

feministisch oogpunt terzijde, ze zijn een beetje een gok. neemt stijlelementen van Marchesa ontwerpers Georgina Chapman en Keren Craig en test voor de veiligheid en sheerness voor een goed verlichte raam.