De leukste trends van 2020 op gebied van kleding

0
5692
kledingstrends

Heeft jouw kledingkast ook een grote opmaak beurt nodig? Goed idee. Het is dan alleen wel goed om te weten wat voor een vervanging jouw kledingkast nodig heeft. We brengen je graag op de hoogte van de leukste trends van 2020. Zo weet jij zeker dat je de mooiste outfits in je kledingkast haalt wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld Express Wear.

Franjes

Deze trend zorgt ervoor dat elke outfit een chique finish in touch krijgt. De franjes zijn namelijk helemaal terug dit jaar. Aan een jasje, blouse, rok of broek; overal kan dit leuke item worden toegevoegd. Het siert jouw outfit helemaal af en zorgt ervoor dat elke outfit een toegevoegde waarde krijgt.

Meer volume

Een andere trend die je steeds meer ziet langskomen, is de volume in kleding. Denk hierbij aan de ballonmouwen, schoudervullingen en oversized jurken. Het is in de modewereld zelfs een mooi beeld om te laten zien dat de vrouwen ruimte mogen innemen en mogen worden gezien. Het is dus niet alleen een mooie trend, maar heeft ook nog eens mooie achterliggende boodschap.

Gebreide stof

In steeds meer winkels zie je de schappen volhangen met gebreide stoffen. Vooral bij veel jurkjes is deze trend terug te zien. Een mooie trend die ervoor zorgt dat je geheel in stijl én comfort de wintermaanden doorkomt. Bovendien kan deze trend ook makkelijk worden gedragen in de warmere maanden van het voorjaar.

Overhemden

Dit jaar hoeft een chique overhemd niet alleen meer gedragen te worden naar kantoor. Dit classy kledingstuk is namelijk helemaal in dit jaar. Op zowel elke outfit wordt dit kledingstuk steeds meer gedragen. Daarnaast wordt het ook mooi gecombineerd met andere items, zoals een stropdas of een spencer. Zorg er dus voor dat dit kledingstuk niet ontbreekt in jouw kledingkast. Het kan namelijk oneindig worden gecombineerd. Black Bananas heeft in ieder geval mooie items hiervoor.

Lederen stoffen

Eerder kon het wat ordinair overkomen, maar dat is dit jaar toch wel anders. De leren stof is namelijk helemaal terug. In zowel broeken, rokken als jurkjes is deze stof steeds vaker terug te zien. Het heeft zowel een stoere als classy uitstraling. Je kan kiezen voor nep leer of echt leer wat natuurlijk wat duurder in prijs uitvalt.