de kunstenaar achter Calvin Klein badplaats prints schopt haar eigen e-commerce op te slaan in de versnelling

0
25

f-calvin-klein-collection-021-1366

(Foto via internet)

al is ze werkzaam als kunstenaar in New York sinds 2012, zijn de dingen echt kort geleden af voor schilder en illustrator alice Lancaster. Niet alleen waren haar illustraties in opdracht van francisco costa voor Calvin Klein toevlucht toon, waar ze verscheen op jassen, tassen en schoenen, maar ze is ook begonnen om goederen te verplaatsen in haar eigen e-shop. daar vind je topless strand Zwemmers op bakken naast lineaire borst prints, hetzelfde patroon als die getoond op ck, getrokken over vintage button-downs te vinden.

"Dit lijkt mijn kleine hoekje zijn", Lancaster, legt haar booming e-business. "Ik ben niet echt een deel van de kunstwereld-i niet naar galerie openingen of iets dergelijks-en ik ben niet een deel van de modewereld echt, ook niet." Ze slaagt erin om meld de twee in haar stukken , die allemaal met de hand getekend door de kunstenaar zelf. en hoewel ze heeft een harde tijd beetgepakt precies of haar geïllustreerde zakken, button-downs, en brogues zijn pure mode of pure kunst, zal ze toegeven dat het proces van het creëren van de stukken afwijkt van haar praktijk als schilder. "De tekeningen en de schilderijen die ik maak zijn puur voor mijn eigen plezier. ze zijn niet met de bedoeling om hen of iets te verkopen, dus als ik de t-shirts en tassen, ik voel me alsof ik heb een bedrijf hoed op. Ik ben het denken over wat iemand zal willen ", ze biedt.

alice-lancaster-fashion

(Foto via internet)
een selectie van producten die beschikbaar zijn op de e-commerce site Lancaster.

Lancaster is zetten items op haar online shop voor enige tijd en heeft een verleden samen met veda onder haar riem, maar een recente streak van Instagram foto's echt geholpen haar bedrijf opstijgen. "Ik postte over iets, en toen begonnen de mensen het kopen van dingen!" Roept ze uit. "Ik realiseerde me dat iedereen echt, echt lui als het gaat om te klikken op de dingen op hun telefoons, dus ik moest het zo makkelijk mogelijk voor mensen om het te zien, en dan begonnen ze te kopen." En te kopen, ze zijn . vanaf vrijdag, hebben de meerderheid van de stukken uit-niet zorgen verkocht, meer is op de weg. Lancaster heeft ook haar zinnen gezet op een toekomst in de mode, en met een CV dat een baan bij cult lagere oostzijde boutique Maryam Nassir Zadeh omvat, ze weet wat er nodig is om een eigen merk en winkel te hebben. haar droom? "Ik zou heel graag digitaal printen te doen op de dingen. het is gewoon een kwestie van de financiering en het creëren van een merk, omdat ik niet helemaal het gevoel dat ik nog dat. Ik ben gewoon een individu. maar verder naar beneden de lijn heb ik ook op digitaal printen te doen op kleding, jurken en jassen. "tot dan, krijg je fix met haar Calvin Klein samenwerking en met de hand gedrukt stukken.