de evolutie van de vintage trouwjurken

0
340

ze zeggen dat de oude is goud en dat gezegde is goed opgevangen door de vintage trouwjurken. zij zijn geëvolueerd al vanaf 1900 op de hoogte van elk decennium komt met zijn nieuwe ontwerpen. dit artikel zal u door die lange reis op zoek naar trouwjurken van elk decennium, hun belangrijkste functies en verbeteringen komen met slagen jurken.

 

foto door: trouwjurken

1920 tot 1930- dit is de eerste die de trouwjurken kan worden getraceerd. de jurken had hemlines stijgen van de schoenen rechts aan de knie. de taille is vrij gedefinieerd als het gedaald. het was een zeer glamoureuze jurk in de jaren '20 voor vrouwen en hadden een gewaardeerde aanvulling op een huwelijksceremonie.

1930 tot dit decennium 1940- zag een verandering van de naam van de jurken te jassen en de marketing strategie werkte echt goed voor de fabrikanten. Het was typerend voor deze jurken aan de vloer vegen en dat was opzettelijk om ervoor te zorgen dat een spoor werd achtergelaten. de trein voor deze jurk was gescheiden en dat was een opmerkelijke verbetering ten opzichte van de vorige stijl. met die, werd het gemakkelijk voor vrouwen om hun bewegingen te maken op de trouwdag en dat kwam met flexibiliteit.

1940 tot 1950- deze vintage trouwjurken hadden hun verbeteringen ook. helaas, die verbeteringen ging weg met de glamour in verband met bruidsjurk, omdat het ontbrak key accessoires. het ontwerp voor deze jurken was een beetje mannelijk als de schouders waren breed, terwijl veel aandacht werd geconcentreerd op de taille. hoewel de trouwjurken van de jaren '40 waren niet erg vriendelijk voor vrouwen in vergelijking met vorige modellen, werden ze nog steeds gebruikt, omdat er geen andere optie is.

1950 tot 1960- was dit het decennium dat een snelle omslag naar de vintage trouwjurken gemarkeerd. ze waren luxueus en kwam met glamour die een vertrek van de traditie in vergelijking met voorgaande jurken was. ze waren modieus en bescheiden genoeg als de beschaving begon het verkrijgen van wortels in de samenleving. mensen begonnen om de noodzaak van dressing in een fatsoenlijke manier het uitbrengen van de echte vrouw in een bruid te realiseren.

1960 tot 1970- de vintage trouwjurken van de jaren '60 waren trendy en kwam meestal in scoop nek en minirokken.

dit was de eerste keer dat bruiden droegen korte rokken en het was aanvaardbaar gezien de veranderende tijden. modewinkels werden gevuld met deze jurken als de vorige snel uit voorraad had gelopen. de grote vraag naar deze trendy jurkjes stuurde een krachtige boodschap over hoe open de markt was.

1970 tot 1980- maxi jurken werden zeer vaak gebruikt in de jaren '70 voor bruids toga's en bedekt het hele lichaam met een rijk taille. de rok past evenals broek kwam met alle comfort en goed geschikt voor een huwelijk stemming. de meeste van de materialen waren synthetische inclusief rayon en polyester.

1980 en 1990- dit was het laatste decennium van vintage jurken. ze hadden grote schouders, extra's van de 3-afmetingen en flashy versieringen. de jurken zijn memorabel als ze maakten vrouwen kijken brutaler, onafhankelijk en sterker.

resource vak
je nodig hebt om een blik op de evolutie verhaal van vintage trouwjurken 1930-1990 hebben en begrijpen van de veranderingen die het heeft doorgemaakt. er zijn vele stijlen die je een overweging van kan duren voordat het kiezen van de ideale een voor het geven van uw bruiloft een traditioneel tintje. er veel gewenst over vintage trouwjurken en bruidsjurken.