Wat te zoeken in snowboots

0
415

Snowboots zijn niet echt hetzelfde als winter laarzen.

Hoewel snowboots en winterlaarzen zijn beide ontworpen om je voeten warm te houden, snowboots hebben vele functies die laarsen niet zou kunnen hebben.

Zo zijn snowboots niet alleen gemaakt voor kraken door de sneeuw, ze zijn ook ontworpen om te worden gedragen in natte omstandigheden. Vele stijlen zal de isolatie die is bedoeld om je voeten warm, zelfs in de meest brute wijze koud weer blijven voorzien.

Hier zijn een paar dingen te letten bij het kopen van snowboots.

De verschillen tussen een sneeuw boot en een winterlaars

Snowboots zijn meestal zwaarder dan de winter laarzen, en zijn bedoeld voor mensen die gaan besteden veel tijd in de sneeuw, of andere natte of modderige winterse weersomstandigheden.

Winter laarzen zijn ontworpen meestal met het idee van de warmte in het achterhoofd, hoewel sommige andere voordelen meestal te vinden in snowboots dames bieden. Winter laarzen kan modieuzer dan veel snowboots zijn, maar zijn meer voor algemeen gebruik in de winter ontworpen, en zal niet zorgen voor de bescherming van een goede sneeuw laars. Als je weet dat je gaat om te wandelen door of staan ​​in een veel sneeuw, zult u zeker wilt controleren in de aankoop van een paar laarzen die speciaal voor dat doel. Veel sneeuw boot fabrikanten temperatuur ratings voor hun laarzen, en aangeven of ze voor zware koude weer activiteit.

De juiste hoogte

Snowboots moet in ieder geval boven de zoom van je broek, en bij voorkeur boven je enkel om sneeuw te houden van het krijgen in de schoen.

Materialen om te zoeken naar

Het bovendeel van snowboots zijn meestal gemaakt van leer of nylon, en vaak voorzien van afgedichte of afgeplakte naden voor extra bescherming tegen vocht.

Sommige snowboots hebben de kenmerken van een fleece kraag of "manchet", of een trekkoord sluiting aan de bovenkant van de schoen te helpen houden sneeuw en kou buiten.

Zolen

De zool van een schoen sneeuw worden gemaakt van 100% waterdicht materiaal, zoals rubber.

Waterdichte zolen en boot bodems bieden bescherming tegen natte en koude omstandigheden, alsmede het maken van het reinigen van uw snowboots zeer makkelijk, omdat ze alleen maar kunnen worden schoongespoten, of afgespoeld.