Hoe maak je een rode jurk te kiezen

0
76

Rood is een traditionele, elegante kleur. Rode jurken kan worden gedragen om alledaagse gebeurtenissen, voor een leuk tintje aan het werk, een romantisch gevoel bij een picknick, een funky party jurk, tot speciale gelegenheden, en nog veel meer. Echter, bij het kiezen van die rode jurk te dragen, kunnen er problemen ontstaan​​. Men zou niet goed uitzien op je. Of zou je niet lekker in je kleding te voelen. Dit artikel zal u vertellen hoe u de juiste rode jurk te kiezen.

1) Bepaal het geval dat je de jurk voor nodig.

Formele evenementen zoals Go Red for Women zal een mooiere jurk nodig.

Voor sommige evenementen kan het niet passend zijn om een rode jurk te dragen. Bijvoorbeeld, kunt u niet wilt dat een rode jurk te dragen naar een begrafenis in de Verenigde Staten.

Kies een rode dat je huidskleur zal profiteren. Blauw rood voor een bleke huid, licht en oranje rood voor een donkerder of tan huid.

Het gaan naar een tuinfeest is misschien niet de beste plek om te dragen rood als het kan niet overeen met het thema van de partij en het materiaal op dergelijke partijen de neiging om katoen, die niet mogen pronken met de kleur rood net zo goed zijn.

2) Budget voor de cocktailjurk voordat je zelfs naar de winkels of op zoek gaan naar online. Als u dit niet doet, kunt u teleurgesteld worden. Je moet realistisch zijn, waar u kunt winkelen en wat uw mogelijkheden zijn om te zijn.

3) Bepaal je lichaam het type. Wat denk je dat je lichaam het type is? Bent u dun, gespierd, of atletisch? Het kennen van deze informatie zal u helpen de juiste rode feestjurken plukken. Vraag een vriend, ouder of volwassen wat ze denken dat je lichaam het type is.

Voor kleinere vrouwen: Lichtere kleuren zal meer aandacht te vestigen op je figuur. Stok met heldere rood aan uw figuur flatteren.

Patronen: Patronen vestigen de aandacht op een gebied van het lichaam. U kunt een patroon dat de aandacht vestigt op uw kleine taille te selecteren, of selecteer een patroon dat de aandacht vestigt op de onderkant van de jurk en je benen.

Voor grotere vrouwen: Stick met donkerder rood of Marrons. Donkere kleuren trekken minder aandacht aan het lichaam.

Patronen: Vermijd gedurfde patronen in het midden van de sectie, in plaats trekken de aandacht weg van de buik door te zoeken naar patronen in de buurt van de buste lijn. Probeer aan de stok met een patroon dat zich in een andere tint van rood en niet overdreven vet.

4) Bladeren. Kijk naar modebladen en websites om een ​​algemeen idee voor stijlen die je wilt krijgen. Controleer de namen van de labels die vrouwen dragen in die foto's.

5) Bepaal winkels die avondjurken in uw budget bereik dat u kunt gaan om te hebben. Als uw arm dan zijn niet goed om een ​​dure rode jurk te krijgen. Ga voor een op Ross of Kledingstijl Barn. Sommige winkels hebben meer kans om jurken te dragen. Dit geldt ook voor plaatsen als Kohl's, JCPenny, Macy's, Target, bruids boetieks. De aard van de jurken deze winkels bieden kan veranderen per seizoen. Ze kunnen verkopen op jurken die je wilt op de hoogte zijn van bij de planning van uw budget te hebben.

Seizoen: Rood is altijd in stijl, in tegenstelling tot sommige kleuren is er geen "beste tijd van het jaar" te rood kopen. De meeste retailers van designermerken tot warenhuizen zal altijd rood opties.

6) Maak een lijst van mogelijkheden. Markeer alle jurken(goedkope galajurken) naar beneden die je leuk vindt. Schrijf op waarom je ze wilt.

7) Probeer alle jurken op. Ga naar de winkel waar de jurken je wilt liggen (of bestellen van het internet). Probeer ze op voor de grootte en inrichting. Zorg ervoor dat ze niet te strak of te los.

Voor kleinere vrouwen: Kies een jurk die dichter bij het lichaam past en flatteert je rondingen.

Voor grotere vrouwen: Kijk voor jurken die zijn voorzien in de borst en flare uit bij de taille. Deze stijl zal uw taille kleiner lijken.

8) Selecteer uw eerste keuze. Ga terug naar de winkel en probeer het opnieuw op. Als het perfect past, dan is dat je jurk. Zet het op en draag het met trots. Zo niet, ga naar beneden om je tweede keuze en zien of dat is de jurk voor jou.