Wat is een dag jurk?

0
55

Een dag jurk is een veelzijdig kledingstuk voor de garderobe van een vrouw. Het is gewoon een jurk, bestemd om bij de dag te worden gedragen; dat wil zeggen, niet een cocktailjurk of jurk, die bestemd zijn voor mooie gebeurtenissen in de avond. Dag jurken zijn uitstekende kleding keuzes voor vele gelegenheden, en kan worden aangekleed of gekleed naar beneden afhankelijk van het evenement en het tijdstip van de dag.

De eerste vermelding van een dag jurk is lang. Hoewel dit niet altijd het geval, dag kleding vaak ongeveer knie lengte; het kan korter of langer zijn, maar knie lengte is een veelzijdige lengte die goed met hakken, flats, of zelfs laarzen kijkt. Een dag jurk kan mouwloos of strapless te zijn, of het kan mouwen hebben. Dag jurken die mouwloos of strapless zijn zijn meestal een beetje gekleder dan die met mouwen die de schouders bedekken. Een dag jurk kan worden gemaakt van een soort kleding materiaal, en vond in elke denkbare patroon.

Typisch, dit soort kleding is er een die kan worden gedragen op de werkvloer. Een feestjurken voor de werkplek zal mouwen hebben, en zal er professioneel uitzien. Het wordt typisch gedragen met flats, hoewel hakken natuurlijk geschikt voor het werk ook. Dag jurken kan ook gedragen worden in het weekend; sommige zijn gemaakt met een zachte, comfortabele katoen, en zijn bijzonder leuk om te dragen bij het boodschappen doen op warme zomerdagen.

Een liefhebber soort dag jurk kan worden gedragen voor een ochtend of middag bruiloft. Deze jurk kan worden ontworpen in een iets langere lengte bekend als thee-length als lange jurken, wat betekent dat het valt tussen de knieën en de enkels. In dit geval, de jurk al dan niet mouwen hebben. Natuurlijk, op een dag jurken zijn korter, en kan gaan boven de knie. Het is volledig een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar ook de geschiktheid van de lengte in verwijzing naar de locatie waar de kleding wordt gedragen.

Er zijn vele manieren om een ​​dag jurk een veelzijdig kledingstuk dat gedragen kan worden van 's morgens tot' s avonds te maken. Bijvoorbeeld, wil men dit soort jurk werken, kan worden gedragen met flats en een vest en enkele eenvoudige accessoires. Ga direct van werk naar een chique diner, kan het alleen maar nodig zijn op sommige hakken te zetten, haal de vest, en voeg een aantal grotere accessoires zoals handtassen, of een liefhebber make-up. Elke vrouw zou een dag jurk of twee in haar kast te hebben.