Wat draag elegant te zijn

0
859

Omdat elegant is veel eenvoudiger dan voor vrouwen. De mens zal gewoon kiezen voor een elegante shirt of kopen / huren op maat gesneden smoking en kan elegant zijn op bijna elke gelegenheid met een minimum van zijn betrokkenheid bij het ​​onderwerp. Vrouw hebben te veel keuze en te veel mogelijkheden om onelegante kijken. Ze kan niet dragen dezelfde jurk op elk feest! Dus wat ze kan doen om niet om haar leven te besteden aan het proberen om altijd elegant zijn?

De eerste regel hier misschien wel: Eenvoud. Denk na over Audrey Hepburn en Grace Kelly. Trends veranderen altijd, maar dingen als feestjurken (nu zijn er vele variëteiten van het op de markt) of op maat gesneden broek en wit overhemd zijn tijdloos (niet alleen mannen kunnen gaan met de set als dit). Vergeet niet dat op dit punt de grootte is de sleutel – dus het is best dat de kleding gewoon op maat aan te kunnen passen en, als het belangrijk is, te verbergen wat moet worden verborgen.

Tweede regel is met aandacht voor details. Natuurlijk betekent dat niet dat 'een uurtje of twee per dag kijken naar de spiegel ", maar gewoon door te brengen vijf minuten in plaats en controleer of je haar is OK, je schoenen (schoenen zijn bijna een andere categorie – ze soms kunnen bouwen aan de hele look!) zijn schoon en make-up werd gemaakt plus minus de juiste manier. Elegance kan hier betekenen dat schoon en met smaak. het zal overal zichtbaar zijn en op uw branche merk geworden.

Als het gaat om haar, al eerder zei, het is regel nummer drie – een goed kapsel. Bezoek stylist en overleggen met hem het uiterlijk van je haar, laat hem kiezen voor u iets bijzonders en je leren hoe om te zorgen voor je nieuwe kapsel te nemen, en je haar in het algemeen. Neem de tijd om je haar te stylen en maak de look gezond – net als het verzorgen van je huid, het verzorgen van je haar misschien alleen maar goede resultaten opleveren ook op een veld van elegantie.

Dus laten we zeggen het nogmaals – als het gaat om vrouwen die elegant belangrijkste zijn: draag eenvoudige en schone kleding, goede schoenen en haar en het controleren van tijd tot tijd de manier waarop we kijken – het is zo gemakkelijk en eenvoudig als het klinkt!