Hoe te kleden voor een avond bruiloft

0
40

Bruiloften gehouden in de avond hebben de neiging om een beetje meer formeel dan die gehouden tijdens de dag, wat lastig kan zijn als je je voorbereidt hoe te kleden voor een avond bruiloft. Aandacht voor de locatie en de dress code op de uitnodiging kan u helpen voorkomen dat de verlegenheid van het onder-gekleed of ongepast gekleed. Volg deze simpele stappen en je zal perfect gekleed voor een avond bruiloft.

5

1 Draag een outfit die je zou dragen voor het diner in een mooie, dure restaurant.

2 Lees de uitnodiging zorgvuldig. De dress code kan voor u worden gelegd daar op de uit te nodigen.

Als de uitnodiging zegt black tie, moeten vrouwen een vloer-lengte avondjurk te dragen. Een smoking is verplicht als je een man bent. Dit is uw kans om te kleden alsof je op weg naar de Oscars.

Black tie optioneel betekent dat het dragen van een smoking of lange avondjurken is niet verplicht, maar de gasten moeten vrij zijn om dat te doen voelen. Mannen kunnen wegkomen met het dragen van een donker pak als zij niet wensen om een ​​smoking te dragen, terwijl vrouwen korter cocktailjurken en langer avondjurk kunt dragen.

Cocktail kleding geeft aan dat zowel vrouwen als mannen mogen kleden voor raffinement. Vrouwen kunnen avondjurken te dragen als ze dat willen, maar moet ervoor zorgen dat ze passen bij de stijlvolle sfeer. Mannen moeten kijken trendy maar smokings zijn niet geschikt cocktailjurken. Zowel mannen als vrouwen moeten worden gekleed in donkere kleuren voor de cocktail sfeer.

Casual kleding mag niet op de daadwerkelijke uitnodiging worden aangegeven, maar als de bruiloft wordt buiten gehouden, laat de hakken thuis en kiezen voor iets wat een beetje meer comfortabel. Kleed meer terloops dan een avondjurk voor vrouwen of een smoking voor mannen.

3 Zoek de locatie. De meer formele de locatie, moet het meer formele uw kleding te zijn. Controleer de website van de locatie van tevoren om een ​​idee van hoe luxe het is te krijgen.

4 Let op de lengte van je jurk. Een mini is te vrijblijvend en niet geschikt is voor de meeste bruiloften, maar vooral 's avonds bruiloften. Probeer iets dat is knie lengte of thee lengte.

5 Draag donkere kleuren. Het was ooit afgekeurd om te dragen zwart naar een bruiloft, maar niet meer. Pak die little black dress. Dit is vaak de perfecte manier om te kleden voor een avond bruiloft en zeer betrouwbaar ook.