Tips om avondjurken kopen voor de 40+ vrouwen

0
300

Ik ben waarschijnlijk de verkeerde om te schrijven over dit onderwerp gezien het feit dat ik het draaien van 25 volgende maand, maar dan weer mijn moeder is 47 en ze kon gemakkelijk doorgaan voor mijn zus. dus als je ouder bent dan gewrocht, want je bent 40 draaien in een tijd, relax! Het is echt alles over de manier waarop je de zorg voor je zelf, aankleden en dragen zelf – mooie voorbeelden zijn – Jennifer Aniston, Halle Berry, Jennifer Lopez en mijn favoriete Demi Moore. Sommigen van hen kijken veel beter dan hun jongere collega's – geen twijfels daar!

Maar ik haal mijn inspiratie uit dichterbij dan dat. Mijn inspiratie haal ik uit mijn moeder. Als ik kijk half zo goed op haar leeftijd, ik zweer het je ik zou het niet erg te verspelen 25 te draaien 40. Ze zegt altijd – Je bent maar zo oud als je denkt zijn. Weet je wat? Het is waar! Leeftijd wordt pas serieus als u start met het serieus.

Ik denk dat je het draaien van 40 betekent dat u weg te gooien al je mooie jurken(goedkope galajurken) en korte topjes – stoppen en eens na te denken! Je hoeft niet ineens moeten beginnen dressing 'volwassen'. Er zijn tal van stijlen die er zijn, die vallen in de categorie van de stijlvolle overgangen. U kunt de gratie en elegantie uitstralen, zonder het opgeven van stijl en schoonheid. Dus of je nu uit op een formele functie of een kerstfeest of een doop, er gerust op zijn dat er een verscheidenheid van avondjurken en patronen voor u beschikbaar:

1. strapless jurken

Strapless jurken verzeker je klasse en een geraffineerde look. Het is de perfecte keuze voor de meeste gelegenheden en is een geweldige manier om te pronken met je mooie gebruinde huid. Een lieverd hals dient alleen om uw feminisme en schoonheid te accentueren. Vergeet niet om de benodigde accessoires toe te voegen aan de perfectie te creëren.

2. cocktailjurken:

Als u op zoek bent naar een klein element van plezier en opwinding toe te voegen aan je uiterlijk, dan is een mooie cocktail jurk is de weg te gaan. Een hint van shimmer hier, een spoor van ruches daar en een mooie glanzende kleur is perfect voor uw avondje uit. Wees er zeker van dat je gaat naar het hoogtepunt van de functie zijn.

3. Halter Pels

Ik hou van deze. Het is waarschijnlijk een van de weinige stijlen die vrouwen complimenteren over leeftijden, lichaamstypes en generaties. Het heeft een sexy, dramatische vibe, zonder afbreuk te doen aan de formele look. Er zijn verschillende rassen om uit te kiezen, zelfs in halter outfits. Afhankelijk van de gelegenheid, kunt u kiezen voor alles variërend van dikke stropdas = up bandjes om dunne spaghetti bandjes.

4. feestjurken

Een groot feest komen? Waag het niet overwegen te glijden in dat saaie satijn schede! Je bent 40 U niet 400. net zoveel recht hebben om te feesten en laat je haar naar beneden als je tienerjaren kind. Het uitzoeken van een mooie partij jurk met een volledige rok of kiezen voor iets dat een beetje eindigt boven je knieën. Zorg ervoor dat de kleur van je jurk is licht en vrolijk en heeft veel glitters erop.