Hoe om te zorgen voor galajurken nemen

0
461

Het kiezen van uw galajurk was liefde op het eerste gezicht en met een beetje zorg en inspanning kunt u ervoor zorgen dat het is van jou om te hebben en te houden voor altijd. Door het verzorgen van uw galajurk voor, tijdens en na uw prom kunt u ervoor zorgen dat het blijft één van de mooiste jurken die je ooit zult dragen.

galajurken zijn delicate en vaak dure kledingstukken dus zodra je hebt gekocht van jou wil je alles wat je kunt doen om te zorgen voor het. Er zijn een aantal tips en trucs om te zorgen dat uw galajurk wordt bewaard in de best mogelijke conditie. Dus met een beetje vooruit denken en moeite je de beste verzorging van uw galajurk vóór, tijdens en na uw prom.

Voordat je prom

Voordat je prom u moet stappen om eventuele kreukels te voorkomen of schade ontstaan aan uw toga te nemen. Meest gerenommeerde galajurk retailers zullen een gratis kledingstuk zakken met hun galajurken. Als dat niet lukt je kledingstuk zakken kunnen kopen bij supermarkten en veel online retailers.

Eerste, hang je jurk in een kledingzak. U moet het ergens hangen hoog genoeg, zodat de rok niet de vloer raakt (of nog maar net aan te raken). De plaats waar je hangen die het nodig heeft om een gesloten ruimte ideaal zijn, zoals een garderobe. Je moet ervoor zorgen dat de plaats die u kiest te hangen uw galajurk, niet vochtig is en niet wordt blootgesteld aan geuren (bv kookluchtjes).

Je bent misschien geneigd om je jurk te proberen op een paar keer, maar probeer te weerstaan om twee redenen. Ten eerste, galajurken zijn zeer delicate items en hoe meer je ze aan en uit, hoe groter het risico dat de kralen zal worden verliezen en zelfs van vallen. Ten tweede, hoe langer je hebt je jurk uit haar tas met kleding, hoe groter de kans is dat het zal worden beschadigd door een scheur of lekkage. Door alle middelen doen een proefvaart met al uw schoenen en accessoires, gewoon niet zitten / lopen rond in je jurk achteraf! Ten derde, als je je jurk te vaak gedragen heb toen tegen de tijd prom komt rond het niet zal voelen als special.

Mocht uw galajurk geworden gevouwen voordat uw prom, kunt u altijd het advies inwinnen van een professionele stomerij.

Wanneer u klaar

Als het aankomt op prom night, als je je jurk op de eerste loop je het risico per ongeluk het markeren van uw jurk met product. Solliciteer je make-up en stijl je haar voordat je je jurk aan. U moet vooral voorzichtig zijn met bodylotions en tijdelijke bronzers zoals deze kunnen overbrengen van uw huid en veroorzaken vlekken te verschijnen op feestjurken.

Als je het dragen van parfum dan voorzichtig. Veel van de kralen en kristallen op galajurken zou worden aangetast als ze parfum te krijgen op hen. Als zodanig moet parfum worden toegepast wanneer je nog in je ondergoed. Spray twee squirts voor je op borsthoogte en dan lopen er doorheen.

Zet uw galajurk op op het laatst mogelijke moment (het verlaten van genoeg tijd om foto's te laten nemen voor je vertrekt). Prinses stijl galajurken neem een beetje extra zorg op te zetten en je zal een helpende hand nodig hebben. De beste manier om dit soort zetten van de jurk op te pakken of te los te maken en dan zet het op van bovenaf. Je moet met je armen staan in de lucht terwijl een vriend tilt het over je armen en hoofd.

Belangrijk is dat altijd je handen wassen voor het aanraken van je jurk.

Tijdens uw prom

Het is de moeite waard gezien het feit dat een galajurk is eigenlijk heel een delicate stuk van de kleding. Er is een toenemende trend om te komen tot prom in de meest waanzinnige manier mogelijk, maar je moet voorzichtig te overwegen of uw aankomst methode riskeert beschadiging van uw galajurk zou moeten zijn. galajurken zijn gemaakt om op te zitten, staan en praten en niet veel anders! Dus wees voorzichtig om niets te atletische doen in de jouwe.

Mocht morst alles op uw toga tijdens prom dan geen paniek! Verwijder overtollig maar probeer niet en verwijder / wrijf de vlek als je alleen maar erger maken. Stomerijen hebben een veel betere kans op het verwijderen van vlekken uit cocktailjurken als niemand anders het eerst heeft geprobeerd. Het belangrijkste is dat u zich geen zorgen over, het is niet de moeite waard te laten een smet op uw galajurk verwen uw avond!

Na uw prom

Misschien wilt u uw prom toga schoongemaakt na uw prom, om het in de beste conditie te houden. Je moet een professionele en gerenommeerde stomerij wie heeft ervaring stomerij galajurken benaderen. Zij zullen dan in staat zijn om te adviseren over welk proces te gebruiken.

Als er schade is toegebracht aan uw kleding (bv losse kralen) die u wenst te hebben deze gerepareerd voordat u uw kleding op te slaan. Zoek online en controleer je gele pagina's voor meer informatie over de lokale naaisters die in staat is om galajurken herstellen.

Zodra je avondjurken is chemisch gereinigd moet u het op te slaan terug in haar tas met kleding. Zoals galajurken neiging tot het nemen van heel veel ruimte, kan je niet wensen om het in je garderobe te houden. U kunt een grote doos lijn met een bin lijn en plaats uw kleding binnen (de afvalzak zal helpen om vocht uit de buurt van je jurk). Zorgvuldig te verpakken je jurk omhoog in een grote doos en bewaar het onder je bed, in de logeerkamer of in het hok.

galajurken bezit zijn van dergelijke eerdere herinneringen en met een beetje zorg kun je ervoor zorgen dat jou voor altijd zal duren.