Hoe moet ik kiezen winter laarzen?

0
592

Winter laarzen zijn ontworpen om te worden gedragen als er sneeuw of ijs op de grond, of wanneer de temperatuur onder het vriespunt. Deze laarzen hebben dikkere, rubberen zolen en geïsoleerde voering. Ze komen in een brede arrays van stijlen, variërend van eenvoudige lederen laarzen geïsoleerd, gegarandeerd waterdichte laarzen. Als je ergens woont, dat ten minste 5 inch (12,7 cm) van de sneeuw krijgt en de temperatuur onder het vriespunt voor meer dan een week, moet je investeren in een goed paar laarzen. Kijk voor degenen die gemakkelijk aan en uit te krijgen, hebben warme voering, en dat hoeft niet te hoge hak.

Bij het selecteren van de winter laarzen voor kinderen, zijn er drie factoren die uw beslissing beïnvloeden: gebruiksgemak, waterdicht niveau en de kwaliteit van de isolatie. Kinderen moeten in staat zijn om op te zetten en snel en zonder hulp uit te trekken hun eigen laarzen. Selecteer een stuk laarzen die oplopen tot halverwege de kuit niveau om hun behoeften te voldoen. Aankoop laarzen een halve maat groter dan de huidige schoenmaat te zorgen dat ze goed passen de hele winter.

Schrijf de naam van uw kind in permanent marker op de binnen-label van de laarzen om ervoor te zorgen dat ze brengen de juiste laarzen van school naar huis. Niet laarzen kopen met veters voor elk kind jonger dan 12 jaar. Selecteer laarzen met haak-en-lus sluitingen en gespen. Zij moeten dik isolatiemateriaal in de voet warm te houden moeten hebben. Controleer het etiket om te zorgen dat ze zijn 100% waterdicht, niet alleen waterbestendig.

Isolatiemateriaal in volwassen schoenen variëren van dikke voering voor isolatie in de meer stijlvolle laarzen. Controleer de voering langs de zool van de schoen en de enkels, aangezien dit de delen van de voet die het meest gevoelig voor kou. Als u denkt over de aanschaf van leren laarzen, het is belangrijk te onthouden dat strooizout vernietigt leer. Selecteer dit soort winter laarzen alleen als je van plan bent om de laarzen van alle zoutresten reinigen na elk gebruik.

De hiel op een snowboots mag niet meer dan 1 inch (2,54 cm) hoog zijn. Niet hoger, en loopt u het risico naar beneden vallen op een glad wegdek. Controleer het loopvlak op de onderzijde van de schoenen om te zorgen dat het gevarieerd, met tenminste een 0,25 inch (0,635 cm) diepte van rubber. Zonder een loopvlak, zal het veel moeilijker worden om je evenwicht te bewaren, en je kan uitglijden en vallen op de besneeuwde en ijzige ondergrond.

Als u van plan bent deel te nemen aan wintersporten zoals skiën, snowboarden, schaatsen of snowtubing, selecteer laarzen die makkelijk aan en uit te trekken zijn. Eendelige skischoenen zijn gemakkelijk te hanteren en zijn ontworpen om gebruikt te worden met de winter sportartikelen. Invest geld in kwaliteit schoenen, en kan worden gebruikt voor vele jaren.