Hoe kan ik mij voorbereiden op een cocktail party bij te wonen?

0
66

Wanneer u voor te bereiden op een cocktail party bij te wonen, het is net als voorbereiding op een etentje bij te wonen. Uw eerste stap is om te reageren op de host om hem of haar weten dat u van plan bent om te wonen te laten. Bepaal vervolgens de gelegenheid voor de partij, en als het een verjaardag of jubileum feest, te beginnen op zoek naar een geschikt geschenk. Zelfs als een speciale gave niet nodig is, is het gebruikelijk om een groot geschenk te geven. Een gepersonaliseerde kurkentrekker of monogram wijn stoppers zijn geschikt voor een dergelijke gelegenheid.

Bepaal vervolgens de juiste feestjurken. Afhankelijk van de formaliteit van het evenement, moet u uw smoking te hebben gedrukt, of misschien moeten huren. Vrouwen moeten overwegen of ze een geschikte jurk of als ze iets nieuws nodig. Als het kopen van een nieuwe cocktailjurken, zult u ook moeten kijken voor schoenen en een tas. Zelfs als het evenement is niet black tie, zal je nog wilt op je best uitzien, dus beginnen met het selecteren van uw garderobe op voorhand.

Probeer om te bepalen wie er nog meer zouden kunnen worden uitgenodigd als je voor te bereiden op een cocktail party bij te wonen. Bring it up terloops in een gesprek met anderen u vermoedt misschien worden uitgenodigd. Als er belangrijke mensen op de gastenlijst, doe een beetje van het onderzoek, zodat je in staat om een gesprek te maken zal zijn. Mensen die niet veel ervaring hebben vermenging op cocktailparty Misschien wilt u up studie over etiquette, zoals het oefenen van het houden van een drankje of een beurs in de linkerhand, zodat de rechterhand vrij te schudden wanneer introducties zijn gemaakt zal zijn.

Lompe mensen zijn niet aantrekkelijk of indrukwekkend. Als je voor te bereiden op een cocktail party bij te wonen(avondjurken), de regels van de etiquette herzien, zoals het tonen gemeenschappelijke hoffelijkheid tegenover iedereen, inclusief bediening. Terwijl niemand verwacht dat u om te dragen op een lang gesprek over politiek met de ober, een beleefde "hallo", "alsjeblieft" of "dank u" is zeker van toepassing. Spreken van de politiek, het is een goed onderwerp om te voorkomen, samen met religie en alles wat seksueel van aard, dus je zou willen om de achterstand op actuele gebeurtenissen, bestsellers, of gepast anekdotes, dus je zult iets te bespreken hebben.

Het is een goed idee om iets te eten voordat je naar de cocktail party(goedkope galajurken). Een maaltijd is meestal niet aangeboden, en hoewel hors d'oeuvres worden hoogstwaarschijnlijk voorzien, zijn ze niet bedoeld als maaltijd. Je wilt niet te veel te eten omdat je uitgehongerd, noch wilt u uw wijn of een cocktail te gaan naar je hoofd omdat je niet genoeg te eten hebben gehad.

Houd deze dingen in gedachten als je voor te bereiden op een cocktail party bij te wonen. Ontspan en wees jezelf en je kunt waarschijnlijk verwachten een verdere uitnodigingen.