Hoe kan ik het beste vintage bruiloft schoenen te kiezen?

0
60

Vintage bruiloft schoenen kunnen er geweldig uit met veel verschillende soorten van trouwjurken, en kan echt een uniek gevoel om de hele bruids look te geven. Er zijn twee opties voor mensen die willen dat vintage look voor hun huwelijk; de eerste is om te bladeren rond online, of in vintage kleding of antiekwinkels, om te zoeken naar de werkelijke vintage schoenen. De andere optie is om vintage geïnspireerde schoenen, die zijn gemaakt met moderne materialen, maar hebben een vintage look om ze te krijgen. Deze zijn vaak een betere optie voor sommige mensen omdat ze op maat kunnen worden gemaakt en kunnen meer comfortabel om de hele dag te dragen dan de werkelijke vintage bruidsschoenen zijn.

Bij het kiezen van vintage bruiloft schoenen eerst onderzoeken, de stijl en de lengte van je jurk. Hoewel het mogelijk is om aan de slag de jurk lengte veranderd, veel mensen niet willen om dat te doen, en willen gewoon schoenen die goed gaan met de lengte op basis van de hoogte van de hak te kopen. Denk ook aan de versieringen van de jurk; kant, satijn, of kralen zijn alle gangbare insluitsels op goedkope trouwjurken, en kan het mogelijk zijn om vintage huwelijk aan te passen schoenen vinden. Dit is een voorbeeld waar de aankoop van vintage geïnspireerde schoenen een goed idee kan zijn, als een jurk heeft een bijzonder detail dat u specifiek wilt evenaren.

Hoewel mode belangrijker dan comfort kan lijken bij het kiezen van modieuze vintage bruiloft schoenen, dit is geen kleine overweging. Denk na over het feit dat je zal dragen van de schoenen de hele dag lang, waarschijnlijk staan ​​voor het grootste deel van de dag en nacht, maar ook dansen in hen. Een schoen die is enigszins ongemakkelijk in de ochtend kan pijnlijke tegen het einde van de dag zijn, en kan ruïneren echt een deel van de pret bij een huwelijksfeest(goedkope bruidsjurken). Als je vastbesloten bent om vintage schoenen te dragen, maar vinden dat ze ongemakkelijk, zou een andere optie zijn om een meer comfortabele paar schoenen te kopen om te dragen later, zoals een paar leuke flats.

Het is ook belangrijk om de kleur te overwegen. Het is een populaire bruiloft trend om satijnen schoenen te verven in een felle kleur, die echt kan toevoegen wat visueel belang aan het uiterlijk. In de meeste gevallen zal dit echt niet mogelijk zijn met de werkelijke vintage schoenen. Aanschaf aanverfbare vintage-geïnspireerde trouwschoenen is waarschijnlijk uw beste inzet voor dergelijke situaties. Zorg ervoor dat u daadwerkelijk proberen de schoenen op met de jurk een paar keer in een paar verschillende soorten licht als goed; alle blanken zijn niet hetzelfde ook niet.