Galajurken en de perfecte oog make-up

0
442

Galajurken en prom maanden zijn net om de hoek, en het is waarschijnlijk dat je al aan het denken over de heetste galajurken en haar-stijlen. Met alle van deze belangstelling gewijd aan uw kleding en prom kapsel, misschien heb je nagedacht over je make-up te komen met? Het gezicht kan het eerste wat je date en je vriendjes gaan kijken bij je hoofd in prom (voordat je galajurken als je haar), en je wilt dat het verbluffend aantrekkelijk zijn. Make-up gebouwd om een prom outfit te begeleiden kan heel verschillend zijn van uw gemeenschappelijke toepassing van foundation en mascara als je haast uit van de deur dagelijks. Zodra u uw toga te halen, moet je om te beginnen met de planning op en winkelen voor uw ideale huid en nagel kleuren zo snel mogelijk. In het geval u zijn lang niet alle vertrouwen waar te beginnen met uw make-up kleuren, proberen om uw persoonlijke en kleding stijl hieronder vinden om onze tips voor aangepaste make-up. U zult ook een ideale haar heb idee om elke look te bereiken vinden.

Als de fundering wordt toegepast, dan is het tijd voor de ogen. Doe je wenkbrauwen na uw stichting. Dan gebruik ik wenkbrauw gel die past bij mijn haarkleur aan de vorm van mijn wenkbrauwen te stellen. Ik gebruik dan een aanvulling wenkbrauw potlood aan te raken de kleine haartjes in de richting van de bovenkant van mijn wenkbrauwen. U kunt ervoor kiezen om te werken met een wenkbrauw stof dat je haarkleur past in plaats van een potlood. Potloden ziet er erg kunstmatig!

U niet wilt dat je schaduw altijd overeenkomen met de jurk, omdat deze die prachtige ogen kunnen wegspoelen. In plaats daarvan, vul de jurk met onderdanige kleur oogschaduw. Als je het aantrekken van een blauwe jurk, proberen met behulp van perzik of roze tinten dus als je sportief een donkere avondjurken, kunt u deze overeenkomen met wijn of paars kleuren. Doe wat experimenteren voordat de grote avond. Krul je wimpers voorafgaand aan het aanbrengen van oogschaduw en gebruik mascara die wordt langer en scheidt je wimpers. Om uw schaduw blijven langer, eerst met een klein laagje crème om de deksels. Gebruik wat losse poeder foundation onder je oog voor het aanbrengen van oogschaduw. De losse poeder zal het overtollige oogschaduw grijpen en je kunt alles weg schoon voorzichtig met een tissue nadat je klaar bent met je oog make-up.

Deze bijzondere oogschaduw strategie is uitstekend als je van plan bent voor een natuurlijke uitstraling. Ik heb gekozen om eenvoudige bruine kleuren gebruiken voor deze afbeelding, maar vergeet niet dat je de tonen kan afwisselen voor uw eigen persoonlijke kleuren. Hier is de manier om het gedaan te krijgen …

1. Gebruik een kleine borstel, gebruik maken van de minst zware schaduw aan de binnenkant hoek van je oog en net onder je wenkbrauwen zich specifiek op het voorhoofd bot gebied.

2. Doe de middentoon richting van het centrum en de buitenkant van je ooglid.

3. Doe de donkerste toon op de buitenkant hoek van het ooglid.

4. Eindig met eyeliner als je wilt, echter net langs de bovenkant deksel, eenvoudig toe te passen op het midden van je ooglid (net boven je pupil) naar de hoek.

feestjurken met je oog make-up moeten elkaar goed aanvullen. Geen van hen zou echt iets met uw volledige kledij te overmeesteren. Houd in gedachten, als je aan het doen zijn opmerkelijke ogen, houd je lip kleur ingetogen of zeer ingetogen en andersom.