Elke cocktail jurk voor elke montuur

0
55

Waarschijnlijk de meest veelzijdige jurken die ooit zijn gemaakt voor zetten op speciale evenementen kan de jurk te dragen zijn. Zoals de gelegenheden die korte cocktail jurk gedragen zijn vaak te laat midden op de dag of in de vroege avond zaken die te casual bekend als black-tie gelegenheden wilt worden, veel cocktailjurken is nu in staat om elders te gedragen, met betrekking tot de cut en ook de materiaal van de jurk en ook de add-ons gedragen door het te gebruiken.

Om op een jurk dragen gezet om wat meer formele gebeurtenis, alles wat je moet doen zou zijn om dienovereenkomstig Accessorize, eventueel gezet op meer mooie stukjes van sieraden en zwaardere make-up. Als u wilt op iets formeel om onvoorwaardelijk andere werken om te zetten in vergelijking met een rok of broekpak, bent u in staat op een jurk te zetten dragen dat is veel minder chique en alleen maar op een blazer en op verstandige kantoor schoeisel. Veel van de huidige vormen van korte cocktailjurken zijn niet meer beperkt tot die partij is gezet op langer.

Selecteren wat voor soort kleding te dragen om aan te trekken, kan echter heel lastig voor veel vrouwen. Op het einde, kon slechts een paar van de vrouwen beweren dat ze echt perfect lichaamsbouw, en veel vrouwen die niet onder de categorie supermodel vallen liever verbergen van de gebreken van de cijfers kunnen hebben. Het aantrekken van een 1-delige jurk als een jurk slijtage kan zeker onthullen individuen gebreken als de jurk niet past lichaamsbouw van de gebruiker.

Bij het selecteren van de juiste avondjurken te dragen om aan te trekken, moet een dame altijd rekening met haar lichaamsbouw – of ze is topzwaar of bottom-zware – en iets wat haar figuur in evenwicht zullen ontdekken. Als ze bottom-heavy, haar doel zou moeten zijn om de top van de een deel van haar lichaam en ook om haar gezicht te markeren. Als ze topzwaar, ze is de keuze met het idee om haar decolleté te benadrukken om op iets dat je ogen zal trekken om haar benen te zetten.

Wat voor soort jurk slijtage zou een dame met een bottom-heavy figuur past? Zoals hierboven vermeld, kan een dame met een bottom-heavy figuur willen de dikte ronde haar zijden en bovenbenen te verbergen. Een geweldige jurk te dragen op haar op te zetten zal een jurk die nauwkeurig overeenkomt met rond de taille, maar zonder naden gedrukt door extra vulling rond de buik en het heeft een rok die uit fakkels rond de zijkanten en bovenbenen. Een jurk dragen met een volledige rok zou het beste werken met een dame met een bottom-heavy cijfer sinds het zal zeker te verbergen wat slapheid en hobbels die ze wil niet te verschijnen rond haar onderlichaam.

Een alternatieve keuze direct beschikbaar voor een dame met een bottom-heavy figuur is echt een jurk te dragen dat een business-stijl taille sport. Een jurk slijtage door het hebben van een imperium-stijl taille heeft de taille groter is geplaatst, dus trekken je ogen voor de schouders, de nek en ook het gezicht. Daarnaast is het zo zijn gordijnen en raakt in het onderlichaam. De enige echte risico met het aantrekken van een business-stijl jurk dragen, zou echter zijn dat de empire-stijl cut vaak wordt gebruikt op moederschap jurken, en dus een dame zetten op dit soort jurk kan me vergissen zwanger te worden zijn.

Maar een andere mogelijkheid geopend voor een dame met een bottom-heavy figuur is echt een feestjurken te dragen, dat is ofwel mouwloze of bustier, evenals een affakkelen rok. Nogmaals, baring de armen en ook de schouders werkt goed in de aandacht van de zijkanten.

Voor vrouwen met een topzwaar cijfers, kon ze ofwel benadrukken haar decollete of haar benen, zoals hierboven vermeld. Als ze zou willen concentreren op haar benen in plaats van haar decolleté te plaatsen, zal ze op een jurk aangetrokken dragen met een effen kleur top gecombineerd met een gedessineerde rok. Ze zal de zoom van haar rok omhoog wandelen om echt het korter en uiterst uw ogen vestigen op haar benen.

Als ze zou willen opvallen met haar ruime splitsing in plaats van haar benen, zal ze haar benen te verbergen in een lange-jurk met klokkende rok dragen, maar blijkt slechts een beetje huid op haar naam romp met een lage V-hals of kelderen nek-lijn. Eigenlijk, zal ze je ogen voor zowel haar topje en haar benen te trekken door het aantrekken van een korte jurk met een lage hals-lijn als ze zouden willen. Wat ze niet moeten doen zou zijn op een jurk te dragen door het hebben van een te drukke top te zetten, omdat het zal maken haar romp lijken groter en scheefstand het totale bedrag van haar figuur.

Add-ons ook helpen met het houden van de illusie van het saldo op de figuur van de vrouw, afgezien van het aantrekken van de beste soort kleding te dragen. Bottom-zware vrouwen kunnen op fancy oor-ringen, armbanden of handtassen te zetten, terwijl topzwaar vrouwen de ketting kan afzien en kies een armband nogal. Toch moet ze de aankoop van haar jurk te dragen eerst alvorens te bepalen wat add-ons, tas en schoenen aan te trekken.

goedkope galajurken zijn veelzijdige jurken die gedragen kan worden op elke gebeurtenis die enige mate van formaliteit moet zonder een volledige black-tie evenement. Een dame moet de mogelijkheid hebben om de beste jurk te dragen die echt kunnen vleien haar lichaamsbouw kiezen.