De avondjurken hebben een lange geschiedenis sinds de 19e eeuw

0
471

De avond jurken te krijgen van mensen de liefde sinds het begin van de 19e eeuw, en het groeide in de formele zaken. Met het ontwerp, stoffen changeing, is het gegaan een lange geschiedenis en veranderingen.

Nu laten mw laten u een aantal veranderingen en zijn nadruk. De off-the-shoulder jurk gedomineerd 1830s eeuw. Als het gaat om de jaren 1840, de leider is de low-hals jurk. En de korte mouwen ontwerp is in de mode in de jaren 1850. In de jaren 1860, het ontwerp bezet op de lange handschoenen. Een lange trein is de kenmerken van de jaren 1890. Op dit moment, de rok verbreed en vlamde als de volheid van de drukte begon te vallen in plooien naar beneden het kledingstuk terug uiteindelijk verdwijnen tot niets. En gedurende de Victoria tijdperk, de vloer en enkellange altijd het domein van de markt. Wanneer het is 1920, het rijk silhouet begonnen om te pronken met zijn elegantie. De flap avondjurken te krijgen tal van aandacht.

Aangezien de 1930 komt. De feestjurken werd uitzonderlijk gemoderniseerd, met glamoureuze en innovatieve mode gevoel. Omdat veel vrouwen moesten werken in de traditionele mannelijke omgeving, in de fabriek en boerderijen, tijdens de Tweede Wereldoorlog, en na de oorlog, is er vrije tijd en materialen voor mensen om na te denken over het leven geniet. Ook deze keer, mensen leven zonder waas, alles is vol hoop. Mensen beginnen om aandacht te besteden aan hun eigen leven kwaliteit.

Op dit punt, de avondkleding verschillende lengte verandering van dag lengte volle lengte, tot iets boven de enkels. Het is erg handig, want je kunt dragen is als overdag doek en galajurken. Een ander punt is de verschillende patronen op de snijlijnen. Als het begint populair is, hebben bepaalde depressie-tijdperk look. En van de gemaakte-up en accessoires, het is heel gemakkelijk te herkennen is de output van 1930.

Als de 1950 komt, hoe langer jurken winnen aan populariteit. En de populaire stijl voor dit type in 1958-1959 zijn de ruimste van het hele decennium. Als je het zelf kunt zien, is het niet moeilijk te vinden dat hoe lange jurken neiging om rechtere lijnen zonder volledige petticoats hebben. En de decoraties, zoals kralen en pailletten zijn veel populair. De snit is losser dan korte cocktail en feest stijlen. En de structuur afwisselend slanker en voller types. De avondjurk in dit tijdperk is vleiend vrouwelijk.

Als je zo veel over de avond jurk hebt gelezen, als je het niet gelooft, dan kunt u online zoeken, die niet zo uitgebreid zou kunnen worden.