Accessoires voor een avondjurk

0
633

Het dragen van een avondjurk is niet compleet zonder accessoires, maar je moet voorzichtig zijn bij de planning van uw jurk met accessoires. Dus, het eerste wat je hoeft te doen is om je outfit te evalueren: Is het verbeelding, eenvoudig, of te elegant? Wat voor soort jurk je ook kiest, zorg ervoor om het te matchen met de juiste accessoires. Hier zijn de volgende accessoires die je kunt dragen met een avondjurk:

Jewelries
De algemene regel wanneer accessorizing een avondjurk met Jewelries is om een armband en ketting die complimenten met elkaar te kiezen. Als u niet armband hebt, kunt u 's avonds een horloge in plaats daarvan dragen. U kunt ook dragen gekweekt, faux of echte parels. Probeer elegante diamant of parel studs voor je oren. U kunt ook proberen exotische bungelende oorbellen of vintage clip-on oorbellen. Als het gaat om je haar, je kunt het Accessorize met schildpad haarspeldjes, sprankelende clips, een verse gardenia, of een diamanten tiara. Ten slotte vinden een ring die past bij uw andere sieraden.

Schoenen
Draag een paar schoenen dat je denkt dat het beste compliment uw jurk. Als u het dragen van een volledige lengte avondkleding, goed voor u, want er is geen noodzaak om gedoe over de schoenen. Echter, als je jurk heeft geen betrekking op uw voeten, moet u eenvoudige maar elegante paar schoenen te dragen. Als je niet zoveel kennis over de schoenen geschikt voor cocktailjurken hebt, kunt u hulp van uw stijlvolle vrienden te zoeken.

Tas of zak
Draag een kralen tas of een avond portemonnee, dat is net groot genoeg om contant geld, sleutels, visitekaartjes, en lipgloss houden. De kleur van je tas of zak moet ook complimenteren met je feestjurken.

Sjaal of jas
Shawl is een andere accessoire in een galajurken. Echter, zorg ervoor dat de textuur en kleur gaan met je jurk. Het dragen van sjaal is belangrijk, vooral als het koud is. Als u niet een sjaal hebt, kunt u ook een kanten mantilla of zelfs een vintage smoking in plaats daarvan dragen.

Houd in gedachten dat het dragen van accessoires voegt mode om je jurk. Echter, zorg ervoor dat elke accessoire complimenten met je galajurken.