couture bloem meisje jurken

0
32

accessoires creëren couture bloem meisje jurken die geschikt zijn voor kleine prinsesjes.

foto door: meisjes jurken

de nieuwste collectie features gezwollen tule rokjes, criss kruis kant ruggen, vederlicht ruches en bloemen versieringen in mooie pasteltinten.

deze lieve meisjes (en een dapper klein kerel) kijken als ze stapte uit de pagina's van een sprookje!

er is echt niets meer waard is dan een heel klein bloemenmeisje allemaal opgedirkte als een echt prinsesje. Voeg daar nog een vleugje vintage lieflijkheid, en je zou gewoon moeten concurreren met haar voor het voetlicht door het gangpad, en niet de bruidsmeisjes! (Slechts een stijlfiguur, dus geen noodzaak om te gaan kleden haar in lompen.)

voordat je zelfs beginnen overweegt outfits, is het belangrijk om een lange harde blik op wie je verkleden nemen. terwijl een beetje girly-meisje zou kunnen genieten van het idee van het dragen van een jurk met stroken en sieren zich met mooie kralen en haarspeldjes, zou een meer actieve kleine Munch-kin eerder worden gekleed in een eenvoudige outfit – comfortabele schoenen en misschien een kortere jurk.

Zodra dat is geregeld, kunt u beginnen met verkleden je kleine vintage porseleinen pop:
kiezen voor een ruffly jurk met veel zachte kant detail of lagen van chiffon en fijne kralen.

voor een zorgeloos en eenvoudige look, kiezen voor een 1920 shift bloemenmeisjes jurken en jazz het omhoog met mooie vintage juwelen.

sieren het kleintje met ultra-vrouwelijke en vintage sieraden zoals parelsnoeren, een broche of twee, of een mooie medaillon.

kiezen voor een leuke vintage kapsel aan het ensemble te voltooien, zoals schattig zachte krullen, een Franse vlecht of een ballerina bun.

zonder jaartal kapsel is vrij compleet zonder een sierlijke haar accessoire. rond te kijken voor een haar kam, bloemen haarband of mooie online shop – iets kostbaars dat ze kan houden, misschien voor haar eigen bruiloft op een dag

alternatief, pop een schattig klein vintage hoed op haar hoofd – ideaal als je te maken hebt met een actieve kleine bloem meisje wiens fancy kapsel zal waarschijnlijk niet lang overleven.

versieren haar kleine bloem mand met kant of chiffon, of als je gaat voor een meer rustieke stijl vintage uitstraling, kies dan een houten of metalen emmer in plaats van een mand.

als er een mogelijkheid dat haar zenuwen begint te schudden, zodat uw bloem mooi meisje naar beneden te lopen door het gangpad met haar favoriete pop en kleding van de pop in een kleine vintage stijl outfit van haar eigen.