begrijpen van een-lijn trouwjurken

0
30

A-lijn jurken zijn outfits die aan de top smal zijn, maar de neiging om flare op de bodem waardoor de alfabetische letter a lijkt. de outfits zijn van verschillende types waar de belangrijkste types zijn:

 

foto door: trouwjurken

tent jurken
deze zijn meestal geplaatst alleen aan de top (rond het lijfje) en ze zijn mouwloze of strapless. sommige van de outfits zijn erg kort en soms lijken rokken.

de meest unieke ding over de jurk is dat het een goed gedefinieerde taille ontbreekt. Dit is omdat al het materiaal hangt los op de romp en stroomt naar of voorbij de heupen.

omdat de jurk is zeer vloeiend en comfortabel, het is ideaal voor zwaardere vrouwen of degenen die zwanger zijn.

classic een lijn
de stijl is driehoekig van vorm en vaak flatteert elk lichaam type. de reden hiervoor is dat het elke bocht in het lichaam verandert in een symmetrische lijn waardoor de onderste en vaak problematische gebieden verstoppen. in aanvulling op het verbergen van de problematische gebieden, trekt ook de aandacht richting de romp.

vanwege zijn aard om uw figuur flatteren, wordt de jurk meestal gebruikt als een formele slijtage. het is ook vooral gedragen in bruiloften als een bruidsmeisje jurk.

gids voor het kopen van de outfits
het eerste wat je zou moeten overwegen is de stof gebruikt bij het maken van de jurk. net als andere jurken, is deze jurk gemaakt van verschillende stoffen. bijvoorbeeld zijn er mensen die zijn gemaakt van katoen en anderen gemaakt van zijde.

bij aankoop van de units moet u er rekening mee dat outfits gemaakt van zwaardere stoffen draperen op een meer gestructureerde manier en zijn vaak ideaal voor formele bruiloften.

outfits gemaakt van lichtgewicht materialen zoals zijde en synthetische stoffen zijn meer flowy dus ideaal voor minder formele bruiloften en warmer weer.

Naast gezien de stof gebruikt bij het maken van de outfits, moet u ook rekening houden met uw lichaamsvorm. als je een curvy figuur, zal deze jurk u helpen bij het benadrukken van uw smalle taille. voor optimale resultaten moet je gaan voor een outfit met een nauwsluitend lijfje.

als je een straight figuur de outfit zal u helpen bij het toevoegen van volume aan de onderste helft waardoor u een geweldige uitstraling. voor een perfecte look moet je gaan voor een outfit met een matig uitlopende rok.

als je een plus size de bruidsjurken zal u helpen bij het verbergen van de buik en als gevolg daarvan te benadrukken uw buste. de definitie rond je taille te creëren moet u overwegen het toevoegen van versieringen zoals lint of kant.