audi polo uitdaging 2015: bekijk alle beste looks van het polo

0
287

audi-polo_1200x900

(Foto via internet)
audi polo uitdaging [rex]

polo seizoen afgetrapt dit weekend met de jaarlijkse audi polo uitdaging. op zaterdag en zondag een vloot van sterren, van douglas stand om samuel l jackson, stroomden naar park cowarth in Ascot te kijken Prins Harry en prins William spelen (slash maken de meeste van de free flowing champagne en vele, vele komkommer sandwiches).

dus wat doet men slijtage aan te moedigen Prins Harry? de dress code was 'slimme' (en divot stomping geval), die in een baseball cap + jeans + baard ging van Emily Blunt in stoffige roze chiffon Jenny Packham aan Tom Hardy.

als u zo toevallig-polo ing deze zomer, hier zijn de belangrijkste looks te kopiëren. Gemma Arterton droeg een gestreepte rok met een geribbelde rok en gouden t-bar sandalen. Ophelia Lovibond zag er fantastisch uit in een witte zelfportret controleren pure jurk met een rieten mand-meets-handtas, terwijl dr wie is Jenna Coleman droeg een off-the-shoulder crème jurk met knoppen aan de voorkant.

spreken van off-the-schouders, Millie mackintosh droeg een maje zwart-wit zweverig rok met een off-the-shoulder zwarte top. laura jackson deed ook de monochrome ding in een witte shift met zwarte biezen en een chanel 'dames eerste' clutch bag.

prince-harry-prince-william_1704x1300

(Foto via internet)
[Rex]

Prins Harry gespeeld op zowel de zaterdag en zondag, viert overwinning van zijn team door te dansen (nogal enthousiast) naar post-polo performer John Newman verrassen. terwijl zijn broer William maakte een verschijning op het veld polo op zondag.

voordat je het vraagt, werd er geen prinses charlotte niet gezien aan de zijlijn. maar Chris Hemsworth bracht de schattige factor, door samen te brengen zijn drie-jarige polka-dot-dragen van dochter naar de prinsen te ontmoeten.