abdij clancy glijdt in sexy strik jurk voor LFW voorstelling voor hot-dansschool aan star-studded tijdschrift party in botsende prints

0
432

2C9D455A00000578-0-image-a-23_1442906268415

(foto via internet)
buigen: de wag sneed een sexy figuur in de grafische bedrukte jurk die een grote roze strik bevestigd aan de borst gekenmerkt

abdij clancy voortgezet door intensivering in twee zeer verschillende, maar even goed put-samen outfits te houden met de gaststad van de mo-pack op de voorlaatste dag van de London Fashion Week op maandag.

de New Britain's Next Top Model rechter toonde haar onberispelijke kleding zin als ze gleed in een zwart-wit-bedrukte jurk voor de lente Giles diaken / zomer '16 showcase uur voor hot-dansschool aan met sterren bezaaide bash de liefde tijdschrift Miu Miu in mini scheidt.

abdij, 29, werd afgebeeld hobnobbing met front-row favoriete Daisy Lowe, gekleed in het slinky nummer.

de wag tentoongesteld haar model geloofsbrieven als ze trok de perfecte pre-show opleveren in de vorm-flatterende japon die zowel een peplum en coquille zoom en een mooie zijden strik bevestigd aan de borst wordt gekenmerkt.

een paar strappy zilveren hakken, een vol gezicht van make-up en het lef van Sass verzekerd was ze foto-ready.

abdij op heel de vriendelijke scherm met collega-mode ventilator Daisy en het paar werden gezien delen van een zeer warme omhelzing.