Zondag 17 juli 2011 (De Voorbeschouwing)

Vlag

Nummer

15 Jaar Vierdaagse “ ’n Lustrum, maar lust ik wel rum” is het thema dat ik dit jaar gekozen heb voor mijn Vierdaagseweblog. En ja het flesje rum zal ik tijdens de dag van Cuijk meenemen om op te drinken als deze Vierdaagse tot een goed eind is gebracht.

Rum

Ja, het besef dat het weer een jaar geleden is dat het vier dagen achter elkaar wandelen was is niet te beseffen. Weer een jaar voorbij.  Weer een jaar getraind op verschillende plaatsen om beslagen ten ijs te komen. Bekende wandeltochten zoals de Nieuwjaarstocht, Mitomars, Rondje Someren en de Zevendorpentocht op Tholen, maar ook nieuwe tochten.  Nieuwe wandelgebieden geven weer de inspiratie om enthousiast te blijven doortrainen.  Enkele die ik wil noemen zijn het wandelevenement Achtmaal, de goede doelentochten van de Lotgenoten uit Gilze Rijen en Door Dik en Dun (Roparunteam) uit Steenbergen.

Wat brengt de Vierdaagse dit jaar? Waarschijnlijk zal er rekening  moeten worden gehouden met veel regenval. Dat wordt dus regenkleding en paraplu meenemen. Maar uit ervaring weet ik dat het ook lastig is als iedereen een paraplu opsteekt. Zeker als het op ooghoogte is.

Via Gladiola