Zondag 15 juli 2012 (Voorbeschouwing)

0
18
Vlag

Nummer 2012

Over minder dan 48 uur is het weer zover. De 96ste Vierdaagse van Nijmegen staat op het programma en ik zal voor de 18de maal een poging doen het felbegeerde kruisje te behalen. Het zal voor mijn de 2de poging worden om het nummer 15 op mijn medaille te krijgen. Vorige jaar moest ik na een geslaagde 1ste dag de 2de dag al na 3 kilometer opgeven wegens een blessure aan de knie. Het afgelopen jaar heb ik alles gedaan om deze blessure op te lossen. Fysiotherapie eind 2011, speciale fitnessoefeningen en een stevige knieband moeten er dit jaar voor zorgen dat het allemaal wel gaat lukken.

Vierdaagse

Het wordt voor mij dit jaar de laatste keer dat ik 4 * 50 km moet lopen. Hiervoor heb ik 6 T-shirts gemaakt die ik tijdens de Vierdaagse ga dragen.

Shirt

Shirt 

Daarnaast heb ik ook mijn thema verandert, 15 Jaar Vierdaagse ” ’n Lustrum maar lust ik wel rum” is geworden 15 Jaar Vierdaagse “Afscheid van de 50 met een Lustrum?” Want ik ga volgend jaar echt naar de 4*40 km.

Laatste 50

Dat wordt dus voor de laatste maal door Huissen, Arnhem, Elden, Balgoij, Niftrik, Ottersum, Grave, Gassel en Vianen. Volgend jaar dus voor de 1ste maal door Linden.

Vierdaagse