Zevendorpentocht 7 juli 2007 (49,8 km)

Nummer

Wat doe jij op 07 – 07- 07 was al weken de kreet die je hoorde op radio en tv in het kader van Live Earth. Nou voor mij was het wel duidelijk op 07 – 07- 07 loop ik de zevendorpentocht voor de (12+1)ste maal. Ik liep 11 maal (waar heb ik dat getal meer gehoord) de 50 km , 2 maal heb ik me beperkt tot slechts 30 km.

En ook mijn broer liep mee. Dat was overigens niet zijn planning maar sinds 18 juli vorig jaar was al bekend dat hij deze tocht toch zou lopen. Hoezo zou u vragen, nou mijn broer zou de Kennedymars in Someren gaan lopen als hij 11 maal de Vierdaagse had uitgelopen. En omdat dit vorig jaar niet was gebeurd is die Kennedymars 'n jaartje uitgesteld.

Ook mijn moeder liep deze tocht maar dan wel 30 km. Ze deed dat samen met Marian en de moeder van mijn zwager.

Om 6 uur waren we al in Oud Vossemeer (startplaats) en we hoopten evenals andere jaren op het sportveld vlak bij de start te kunnen parkeren. Maar we werden al tegengehouden door een aantal verkeerregelaars en die verwezen ons naar een grasveld waar we konden parkeren. We waren de eerste.

Auto

Dit grasveld was echter een aardig eind van de start (al is alles relatief we praten hier over ongeveer 1 kilometer en wat is een kilometer op 50 km –> slechts 2%)

Maar evenals andere jaren was alles goed geregeld door de organisatie en we werden met een busje naar de start gebracht.

Busje 

Start

Bij de start begon het tegen half zeven al aardig druk te worden. Hier kwam ik ook Ed tegen van het wandelforum.