Wintertocht Hart van Brabant Tilburg 2 maart 2008 (24 km)

0
32

Google Loon op Zand

Deze keer de laatste wandeltocht van deze wandelserie in Tilburg. Mijn broer en ik reden rond 8.00u richting Tilburg. De plaats waar we de laatste weken al een aantal keren waren geweest. De weg was dus wel bekend.

Start

We waren tien voor negen in Tilburg, de wandeltocht waar we vorige keer slechts 1,5 km hebben gelopen. Toen had een boomstronkje een hardhandig eind gemaakt aan de wandeling.

Bij het inschrijven werd al geïnformeerd naar de stand van zaken betreffende de gebroken heup van mijn moeder. Men wilde ons al inschrijven voor de 13 km omdat we dat de vorige keren hadden gedaan. We schreven ons in voor de 23 km maar dat bleek volgens de routebeschrijving 24 km te zijn. Ik bedacht me ineens 24 km dat is bijna evenveel als de vorige keren samen. (13 + 12 + 1,5 = 26,5 km).

Bloemen

Men vertelde (nogmaals) dat ze het nog nooit hadden meegemaakt dat er een deelnemer per ambulance moest worden vervoerd naar het ziekenhuis. Om 9.00u gaf Ad Leermakers (die ons ook de brief had gestuurd) snel de start voor deze laatste tocht van de winterserie 2007/2008.

We liepen een heel andere richting uit en hadden in het begin zelfs de indruk dat we niet door bosrijk gebeid zouden lopen. Dit omdat we in eerste instantie over een verhard pad liepen. Voet

Maar ook de bossen met de moeilijke paden en “potentiele gevaren” kwamen toch weer op ons pad. Maar daarover later meer.

We liepen langs een bijveldje van Willem II (tenminste als we het opschrift mogen geloven)

Willem II

Daarna liepen we over een kanaal.

Kanaal 2

Aan de personen die nog naar het toilet moesten was ook gedacht.

Toilet

Alleen het papier was vergeten .

Papier