Wintertocht Hart van Brabant 9 november 2008 (13 km)

Terug naar Tilburg. Dat gold zeker voor mijn moeder die tijdens de wandeltocht van 10 februari 2008 hier haar heup had gebroken na ongeveer 1½ kilometer. Mijn broer (die vandaag ook meeliep maar zonder oranje hoed , gewoon vergeten) en ik hadden in maart 2008 nog een tocht in Tilburg gewandeld.

Het was de eerste tocht van het winterseizoen 2008-2009 en rond half negen konden we afreizen naar Tilburg waar we na een kleine omweg rond 9.15u arriveerden. De start was wederom bij Boerke Mutsaers. Omdat ik nog even een plaatsje voor mijn auto moest zoeken waren mijn moeder en broer al naar binnen gegaan om ons in te schrijven. Er werd aan mijn broer gevraagd hoe het met ons moeder was en hij antwoordde dat ze dat aan haar zelf konden vragen.

Toen ik binnenkwam bleek ook ik iets vergeten te zijn. Mijn wandelboekje. Maar omdat ik wist dat er niet veel wandeltochten meer in gestempeld konden worden kocht ik maar vlug een nieuw boekje. (voor die €0,90 hoef je het zeker niet te laten.)

West

We vertrokken rond half tien en we zagen waarom we om moesten rijden om bij de start te komen. Bij station Tilburg West lag de hele weg open.

West 2

We liepen al snel het bos in maar kwamen niet langs de onheilplek van 10 februari. We waren er echter wel in de buurt.

Bos

Paddestoel

Je moet echter wel genieten van de herfsttafrelen. Paddestoelen en vallende bladeren waren er te zien.

Ma