Voorjaarstocht De Groene Ster Zevenbergen 28 februari 2010 (9,9 km)

Nummer klein

Zaterdagavond toen ik het verslag schreef van de Sluitingstocht Winterserie St Maartensdijk had ik de arrogantie om 1½ uur voor de uiteindelijke wedstrijd al te schrijven dat er brons was behaald door de Nederlandse mannenploeg. Gelukkig heb ik dat niet hoeven te veranderen.

Brons

Het werd gewoon brons in een Olympisch record zelfs. Toen ik zondag wakker werd besloot ik eerst op http://www.buienradar.nl/ te kijken. Rond half tien leek de regen minder te worden. Daarom besloot ik rond die tijd ook in Zevenbergen aanwezig te zijn. 

Start verplaatst

De start was niet meer bij de Knip maar zoals op dit bord staat 900m verderop. Dus ik reed naar de nieuwe startplaats. (Opm. : Deze foto is na de wandeling gemaakt, omdat ik even ben gaan kijken wat er nog stond, niets dus, behalve dit bord dan.) 

Voorjaarstocht

Overigens maakt 1 zwaluw nog geen lente, maar 1 dag verschil wel. Gisteren was het nog de sluitingstocht winterserie, vandaag is het de voorjaarstocht.

Omdat ik alleen liep besloot ik (ook omdat er later weer regen en zelfs storm werd verwacht) ook vandaag weer 10 kilometer te gaan wandelen.

Voorjaarstocht

Voorjaarstocht

Het eerste stuk van de wandeling liep naar het station van Zevenbergen.