Vincent van Goghtocht 25 mei 2008 (28,1 km)

Oude verslagen lezen van deze tocht. Klik dan op het jaartal:

2006   2007  

Vandaag zijn mijn broer en ik met de auto richting Etten Leur vertrokken waar de Vincent van Goghtocht op het programma stond. De bedoeling van om 40 km te gaan wandelen evenals voorgaande jaren, maar we moesten s’middags nog naar een verjaardag dus kozen we voor 30 km. Anders zou het misschien te laat worden.

Bos

We waren iets na half zeven aanwezig in de Nobelaer het theater van Etten Leur waar gestart zou gaan worden. Toen schoot me ineens te binnen dat de 30 km meestal pas om 7.30u kon starten. Dat stond wel in het boekje maar we konden toch gewoon om 7.00u van start. Het was wel wat regenachtig weer en de 1ste uren moest dan ook de regenjas worden aangetrokken.  

Natuurgebied

On the run

Natuurgebied

Koeien

Bloemen

Het 1ste stuk was ruim 11 km langs en liep naar de zwarte schuur. Daar was de rust ingericht. We zagen op de routebeschrijving dat het volgende stuk (die uiteindelijk weer bij de zwarte schuur uitkwam) maar 5 km was. Daarom rustten we niet zo lang. Ook was het buiten (vanwege de regen) niet zo lekker om op een bankje of boomstam te gaan zitten. Overigens werd het minder met de regen. 

Zwarte schuur