Scheldetochten 20 juni 2009 (52,5 km)

Nummer

Route Scheldetochten

Een maand voor de 93ste Vierdaagse. Mijn broer en ik besloten een 50 kilometerttocht uit te kiezen. De keuze was tussen Oud-Alblas en Rilland. In het wandelboekje stond voor beide tochten 10 uur. We kozen voor Rilland.

scheldetocht

Rond 6.30u kwamen we er aan, de organisatie was zich al aan het installeren. De tocht zou richting Kruiningen lopen. Tien voor zeven konden we starten voor de 52,5 kilometer. We wisten eigenlijk al dat we dat niet voor 17.00u zouden gaan redden. Maar we waren vastbesloten toch deze tocht uit te lopen. 

scheldetocht

Waarom zo vroeg al een 50 kilometertocht. Nou ik heb verder dit jaar voor de Vierdaagse geen kans meer.

Weekend 27 en 28 juni : Trouwfeest en ga dan nog maar eens 50 kilometer wandelen. Overigens was zondag 28 juni de Peripatostocht van Thor en de halve marathon.

Weekend 4 en 5 juli: Dan lopen we zondag al 40 kilometer in Someren en om dan zaterdag 50 kilometer te lopen. Dat was in 2002 ook niet zo goed bevallen.

Weekend 11 en 12 juni: Zaterdag is de Zevendorpentocht. Daar kun je 50 kilometer wandelen, maar s'middags is er een reünie van oud VHBO (Vooropleiding Hoger BeroepsOnderwijs) collega's. 

scheldetocht

Zodoende liepen we vandaag 50 kilometer en het weer was gelukkig goed. Vanaf het begin zetten we er al een aardig tempo in. 

scheldetocht

We liepen als eerste langst de Westerschelde. 

scheldetocht