Rode Kruis Bloesemtocht (artikel KRO)

Op zaterdag 21 april organiseert Het Nationale Rode Kruis voor de vijftiende keer de jaarlijkse Bloesemtocht, een eendaagse wandeltocht om geld in te zamelen. De gehele opbrengst gaat onder andere naar de vakantieverblijven van het Rode Kruis, waar chronisch zieken en gehandicapten een aangepaste vakantie kunnen genieten.

Speciaal voor de Bloesemtocht komt KRO De Wandeling met een bijzondere uitzending. Hella van der Wijst vaart een dag mee met de Henri Dunant van Lelystad naar Kampen en praat aan boord met diverse gasten. Het is voor hen vaak de enige mogelijkheid om er even tussenuit te kunnen. Met uw bijdrage steunt u dit soort belangrijke initiatieven. Hoe? Door u alsnog snel in te schrijven en mee te lopen!
Dit jaar zal er voor het eerst ook een lange route speciaal voor Nordic Walkers worden uitgezet. En natuurlijk is de KRO aanwezig.

Voor KRO-wandelpaspoorthouders ligt er bij de KRO-stand een kleine attentie klaar. Tevens kunt u met uw startnummer een mooie prijs winnen. Info hierover vindt u op de start-finishlocatie.