Reünie Gouden Kruisdragers Boottocht Cuijk – Arcen 10 september 2011

Meer foto's zijn te zien op piscasaweb.

Eigenlijk al vanaf het moment dat werd aangekondigd dat er voor het 60-jarig jarig bestaan van de Vereniging Gouden Kruisdragers tijdens de reünie een boottocht op het programma stond, was bekend dat de beschikbare 250 plaatsen niet genoeg zou zijn. Tijdens de vergadering maandag voor de Vierdaagse werd al aangekondigd dat er een grotere boot was geregeld zodat iedereen toch mee kon.

Mijn moeder, broer en ikzelf waren overigens al zeker van een plaats, we waren er vroeg bij. Mijn moeder was meegegaan om de foto te maken van ons tijdens de huldiging voor de voltooiing van de 15de Vierdaagse. Helaas gold dat niet voor mij. En dat was eigenlijk het enige smetje op een verder voortreffelijke dag. Mijn broer werd wel gehuldigd.

Reünie GKD 10 september 2011

Maar voordat het zover was moesten we al vroeg de trein richting Nijmegen en daarna Cuijk nemen. Omdat de boot precies om 10.00u zou vertrekken namen we om 6.51u de trein al. We wilden de boot natuurlijk niet missen. 

Reünie GKD 10 september 2011

Zodoende waren we al rond 9 uur in Cuijk en zagen op de Maasboulevard geen brug maar wel een kermis. En de kermis in Roosendaal was net 2 dagen afgelopen. 

Reünie GKD 10 september 2011

Voor we de boot daadwerkelijk op konden moest even gewacht worden. Het werd al drukker. 

Reünie GKD 10 september 2011

Reünie GKD 10 september 2011