Nat, natter en natst.

0
59

Dit verschijnt of hoor je nu op verschillende plekken. Hebben we net de warmste maand achter de rug, zijn we daarna overgegaan op een van de natste maand ooit. In ieder geval de natste maand van de laatste 100 jaar. Meer extremen kun je op de site van de knmi lezen. Die zelf ook een record brak door alle weerrecords, namelijk het groot aantal bezoekers. Al met al mag ik van geluk spreken, want in deze natte maand ben ik geen 1 keer nat geworden tijdens de training.

De weblog is overgeplaatst naar een andere server, en daarom kon ik een tijdje niks plaatsen, maar dat zal ik in het weekend wel goed maken. Heb nog wat leuke filmpjes gevonden. En ik zou nog terug komen op de 4x800m.

Gisteren rustig getraind op de baan in Oss. Heb vandaag namelijk een wedstrijd, de 10 van Berghem.  Dit is de een na laatste wedstrijd van het Maasland run classic. Dus ik loop niet de 10Km maar de 5Km. Dat is het namelijk de afstand waarvoor ik in het klassement meedoe. Op dit moment klopt er nog iets niet met de puntentelling, want ondanks dat ik 78 seconden voorsprong heb op nummer 2, staat ik toch lager op de ranglijst. Misschien een beetje in de war geraakt doordat ik soms 2 afstanden tijdens 1 wedstrijd heb gelopen.  En zondag ga ik waarschijnlijk in beneden-leeuwen de dijkenloop meedoen. Dat wordt dan een halve marathon. Ben er nog niet uit of ik hem als wedstrijd ga lopen, of als training en op marathon tempo uit loop.