Mars rond Roosendaal 1 mei 2010 (12 km)

Nummer klein

Nadat mijn broer en ik vrijdag tijdens koninginnedagviering in Middelburg diverse leden van het koninklijk huis live hadden gezien zou er zaterdag weer een 33 kilometerwandeling in Roosendaal op het programma staan.

Koninginnedag Middelburg

Koninginnedag Middelburg

Maar omdat ik vrijdagmiddag tijdens het bezoek van de activiteiten in Roosendaal al weer was gaan hoesten bleek ik s'avonds dat ik er erg moe van was. Ik dacht dat een goede nachtrust misschien wel wonderen zou doen, maar om 4:12:32u (nadat ik wakker was geworden) stuurde ik mijn broer het volgende SMS-bericht: "Ga geen 33 km wandelen misschien 11 km Wandel ze Geef even SMS terug als je dit leest". Omdat ik om iets over zeven nog niets had ontvangen belde ik hem nog maar even. De SMS kwam pas veel later die ochtend binnen. 

Mars Roosendaal

Om tien voor tien vertrok ik inderdaad voor de 11 kilometer. Ik was wat uitgerust. Mijn broer was ondertussen al een kilometer of 15 onderweg. Hij liep richting Oud Gastel, ik liep naar Nispen een heel andere kant op. Na ongeveer 500m moest ik al een andere richting volgen. 

Mars Roosendaal

Mars Roosendaal