Maandag 16 juli 2007 (Vlaggenparade)

Vlag

 

Nummer 

Vorig jaar wilden we al naar de Vlaggenparade maar er waren bij de inschrijfbureau’s geen kaartjes meer. Ook waren we vergeten ze te bestellen bij de Vereniging Gouden Kruis dragers waar we al sinds 2005 lid van zijn. Dit jaar hadden we wel kaartjes besteld en liepen dus iets na half 6 richting het Goffert stadion. We hadden op de kaart gezien dat het nog geen half uur lopen was en ook dat als je met een auto zou gaan je misschien de auto niet meer kwijt zou kunnen raken in de buurt waardoor je nog een stuk moest lopen.

Buiten het stadion

We kwamen om iets voor zes aan bij het stadion , het was al een gezellige boel. Om zes uur gingen de poorten open. We bleken redelijk goede kaarten te hebben (vak EL) en moesten naar poort 9.

 

Kaartje 

 

(Wij zeiden tegen elkaar , we zitten nog net niet naast Wim Jansen maar … (vul maar in))

Binnen het stadion 

Nog een broodje gekocht en een bekertje water, het was toch wel warm, ik vond het zelfs benauwd. Naast ons kwam een man zitten die al voor de 58ste maal mee ging lopen en een frequent bezoeker was van de Vlaggenparade.

 

Het programma begon om zeven uur maar van tevoren werden we al vermaakt met muziek. Ook werden er T-shirt in het publiek geschoten. Het gehele programma dat op een groot vel werd uitgedeeld vind je in een andere weblog. De bedoeling was dat je er een waaier van zou maken

 

T-shirt schieten

 

Ook kon je een SMS sturen dat dan op het bord kwam. Ik stuurde de SMS “Suc6 allemaal http://tinykouters.blogse.nl” Ik heb hem overigens niet meer gezien op het bord.

 

Bord met teksten