Lentetocht 31 maart 2012 (15 km)

0
25

Nummer 2012

Vandaag stond de Lentetocht in Lisse op het programma. Samen met mijn broer, moeder en haar vriendin reden we rond 8 uur richting Lisse. Mijn broer en ik voor 15 kilometer, de rest voor 6 kilometer. We wilden om 10 uur starten, zodat we allemaal rond half één gezamelijk een leuk dagje Keukenhof eraan zouden plakken. Want ondanks dat deze tocht nu de Lentetocht heet, is het gewoon de oude Keukenhoftocht. Verder is er voor het eerst in 'n wandelverslag een zestal filmpjes toegevoegd. ZEKER EVEN KIJKEN zou ik zeggen. Misschien ga ik dat meer doen, zeker op plaatsen waar ik na dit jaar NOOIT meer wandelend langskom. (Huissen, Elden, Balgoij, Niftrik, Ottersum , Nederhasselt, Grave en Gassel)

Lentetocht

Na een kleine tussenstop onderweg konden we ons iets na half tien inschrijven. Daarna was er nog tijd om te drinken en rond tien uur konden we inderdaad starten.

Lentetocht

Lentetocht

Lentetocht

Na eerst een rondje rond het Keukenhof te hebben gewandeld (mijn moeder en haar vriendin gingen al direct het Keukenhof binnen, zodat ze uiteindelijk aan de 6 km kwamen) liepen wij daarna van het Keukenhof af. 

Lentetocht