Kustmarathon Burgh Haamstede – Zoutelande 7 oktober 2007 (42,195 m)

0
38

Foto's bekijken : Klik hier

Al op 5 februari 2007 had ik me ingeschreven voor de Wandelmarathon. Ja dat was dezelfde dag als de start van de inschrijving voor de 91ste Vierdaagse van Nijmegen die ik ondertussen ook succesvol heb afgelegd.

Mist

Toch heb ik getwijfeld of ik wel mee zou doen. Een voorhoofdholte-ontsteking, maagzuurproblemen en oververmoeidheid tarten me de laatste weken. Maar de dokter had gezegd dat het me wel goed zou kunnen doen mits ik wel goed naar mijn lichaam zou luisteren. Dus ik besloot toch om zondagochtend naar Burgh Haamstede te gaan waar deze marathon zou starten. Mijn broer zou me wegbrengen (tegenprestatie, ik breng hem weg bij de Kennedymars begin juli 2008 te Someren) 

 

Het was erg mistig onderweg naar Burg Haamstede , maar d.m.v. de TomTom konden we goed inschatten waar de afslagen waren die we moesten nemen. Om iets over zeven werd ik afgezet bij de start en mijn broer reed weer in de mist naar huis.

 

Ik zou starten bij de 4de groep om 8.00u en had dus rustig de tijd om mijn T-shirt, vlag en pet op te halen. Iets over half acht liep ik richting de start. Ik zag 2 collega’s die echter in een eerdere groep zouden starten. Ik zei dat ik ze vast nog wel tegen zou komen.

 

Strand 1