Keukenhoftocht 4 april 2009 (20 km)

Nummer

Titel

Lees hier het verslag van 2007 : Keukenhoftocht 2007  

Voor de 5de keer zou ik de keukenhoftocht in Lisse gaan wandelen. Het weer was de hele week goed geweest, dus het was uitzien naar een zonnige keukenhoftocht. Helaas was het weer echter wat minder, de lucht was grijs en de zon kwam er maar niet doorheen.

Toch hadden mijn moeder, broer en ik besloten om rond 7.00u richting Lisse te rijden. Mijn broer reed deze keer omdat ik vanwege mijn stage een aantal dagen vroeg moest opstaan en toch wel wat vermoeid was. Zeker met mijn MBA-studie die ik in de avonduren volg.

Keukenhoftocht

Rond H.I. Ambacht moest mijn broer even een sanitaire stop maken, maar helaas was het restaurant nog niet open. We reden vlug door richting Lisse waar we iets over half negen aankwamen.

Keukenhoftocht

Dit is toch niet de tullepetaonse Walker met de oranje hoed? 

Keukenhoftocht

Iets over negen begonnen we aan de tocht, die weer anders begon dan de vorige keer. Helaas was het eerste stuk wel wat moeilijker omdat er steeds auto's langs moesten en de weg niet erg breed was. 

Er werd nog een foto gemaakt die besteld kan worden op http://www.wandelfotografie.nl/

foto

Keukenhoftocht

Later werden de wegen beter en kon ook op de stoep worden gelopen. 

Keukenhoftocht

Na ongeveer 6 kilometer zouden we bij de eerste rust moeten zijn, maar toen we die afstand hadden gewandeld was nog geen rust te zien. Het was ruim 7 kilometer voordat de rust echt in zicht kwam. Ondanks dat het er druk was, hebben we toch even kunnen zitten. We dronken ook nog wat.