Inschrijving Vierdaagse voortaan digitaal

Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse krijgen niet langer automatisch een inschrijfformulier thuisgestuurd. Alleen deelnemers die de wandelmars de vorige keer uitliepen en van wie geen e-mailadres bekend is bij de organisatie, kunnen op verzoek een formulier tegemoet zien. Dat heeft de Stichting Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen dinsdag bekendgemaakt.

Een woordvoerder van de organisatie stelt dat digitale aanmelding de voorkeur verdient omdat het makkelijker is. "Anders worden de formulieren steeds heen en weer gestuurd."

De deelnemers van de laatste editie van wie een e-mailadres bekend is, hebben per mail inschrijfinformatie ontvangen. Mensen van wie dit niet bekend is, hebben een folder thuisgestuurd gekregen. Zij kunnen zich aanmelden via de website 4daagse.nl of een inschrijfformulier aanvragen. Ook andere belangstellenden kunnen zich via de website opgeven.

De 93ste Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van 21 tot en met 24 juli. Er kunnen maximaal 45 duizend wandelaars meedoen. Bij de vorige editie verschenen 38.432 mensen aan de start. Een kleine 35 duizend wandelaars haalden de finish.