Inschrijving 2008 gaat beginnen

Vrijdag 1 februari 2008 19.01u ontving ik het onderstaande mailtje:

Geachte **********,

Vorig jaar heeft u via onze website www.4daagse.nl ingeschreven voor de Vierdaagse. Daarom willen wij u door middel van deze e-mail uitnodigen deel te nemen aan de 92ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen die gehouden worden van 15-18 juli 2008.

Wij adviseren u de informatie op onze website www.4daagse.nl onder de menuknop Deelname goed door te lezen. Hier vindt u belangrijke informatie over het Limiterings protocol , het Reglement, de Regeling Afstanden en Beloningen en informatie over betaling en bevestiging. Hier is ook de Inschrijfbrochure digitaal te raadplegen.

Inschrijven via www.4daagse.nl is in de eerste inschrijfperiode, van 4 februari t/m 7 maart, alleen mogelijk wanneer u gebruik maakt van uw persoonlijk inschrijfnummer. Uw persoonlijk inschrijfnummer is: ******. Ga naar www.4daagse.nl en volg de instructies die daar gegeven worden.
Wij wijzen erop dat eerder of later ontvangen inschrijvingen, evenals incorrect of incompleet ingevulde inschrijvingen geretourneerd worden.

Bent u als Nederlandstalige woonachtig in het buitenland, dan vragen wij u in verband met de daaraan gekoppelde manier van betaling, in te schrijven via de Engelstalige versie van onze website.

De ervaring heeft geleerd dat het bij het begin van de inschrijving zo druk is op onze website dat inschrijven niet mogelijk is, of zeer langzaam gaat. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk het enkele dagen later nogmaals te proberen. U hebt tijd genoeg om in te schrijven, de eerste inschrijfperiode sluit op vrijdag 7 maart. Mede daarom wordt deze e-mailing naar 25.000 deelnemers verspreid over meerdere dagen. Het kan dus voorkomen dat medewandelaars dit bericht eerder of later ontvangen.

Tot slot: uw e-mailadres zal in een later stadium gebruikt worden om te corresponderen over het verloop van uw inschrijving of om u per Nieuwsbrief te informeren over het verloop van de organisatie van de 92ste Vierdaagse.

Wij hopen u dit jaar weer te mogen begroeten aan de start van de Vierdaagse.

Met vriendelijke groet,
Johan Willemstein
voorzitter

We staan dus weer in de startblokken.