Grenzentocht THOR 27 september 2008 (12,9 km)

Zaterdag 27 september ging ik (pas) voor de 2de maal na de Vierdaagse een georganiseerde wandeling maken. Samen met mijn moeder en mijn broer. Voor mijn moeder was het een test of ze al een langere afstand kon lopen na haar heupbreuk.

RBC

Het werd de Grenzentocht die georganiseerd werd door THOR uit Roosendaal. We vertrokken om 9.35 uur en liepen over het sportpark Vierhoeven en zagen onze trots RBC Roosendaal trainen. Ze hadden deze week ook nog een TOPPRESTATIE geleverd door met 2-1 te verliezen van RIJNBURGSE BOYS. 🙁 . 

Men was daar zo amused over bij RBC dat de spelers als beloning naar sponsors mochten gaan zoeken. En ook de trainer mocht meehelpen.

Bos

Maar genoeg gekletst over RBC we kwamen namelijk voor de wandeling. We hadden gekozen voor de 13 km en deze liep richting Horendonk in België. De heenweg was 7,5 km.

Oranje hoed

Mais

Slecht wegdek

Hoewel de route redelijk bekend was liep het toch lekker, het weer was namelijk ook nog goed. Mijn moeder had wel wat moeite met het losse zand in het bos, maar haar tempo was naar omstandigheden niet slecht.

Uitzicht