Bloesemtocht 21 april 2007 (25 km)

Nummer 

 

De laatste maal dat wij de Bloesemtocht hadden gelopen was 2 jaar geleden. Toen was het erg regenachtig weer en er moesten zelfs auto’s uit de modder worden getrokken. Mijn auto was daar gelukkig niet bij maar het had niet veel gescheeld. Ik moest toen toch wel even langs de wasstraat.

 

Hoe anders was het dit jaar, zonnig weer een ideale dag om te gaan wandelen. En zo besloten wij (moeder, broer en ik) met de trein af te reizen richting Geldermalsen. Dat kan vanuit Roosendaal via ’s Hertogenbosch of Dordrecht. Dat maakt qua reistijd slechts enkele minuten verschil. We besloten over ’s Hertogenbosch heen te reizen en namen om 6.51u de trein. 

Route

De reis verliep voorspoedig en rond half negen kwamen we aan in Geldermalsen waar de veilinghal (start) vlak naast het station lag.

 

Geldermalsen

 

We moesten wel over een loopbrug die echter maar geschikt was voor maximaal 40 personen. Normaal natuurlijk geen probleem maar tijdens de Bloesemtocht moeten er duizenden wandelaars overheen. Dus werd dit een beetje gereguleerd.

 

Station Geldermalsen 2

 

Schoen