Airbornetocht 7 september 2013 (25 km)

0
38

Airborne

Zaterdag 7 september stond de eerste wandeltocht na de Vierdaagse op het programma. Het was de Airbornetocht die start in Oosterbeek. Twee jaar geleden had ik samen met mijn broer deze tocht voor het laatst gelopen. Toen slechts 10 kilometer omdat ik na de Vierdaagse van 2011 waar ik was uitgevallen last bleek houden van de knie. Toen was de vraag zelf of de knie (die was behandeld door de fysiotherapie was behandeld) het zo houden. Vandaag stond er weer 25 kilometer op het programma.   

Airborne

Samen met mijn broer zat ik om 7.51u in de trein richting Nijmegen waar we besloten over te stappen. In de trein zat een man die probeerde op een kaart van zijn vriendin te reizen. Het kostte hem €48,50 en hij had nog gelukt vertelde de conducteur. Voor het reizen met een reisdocument van een ander staat een boete van €90,- voor valsheid in geschriften. De kaart werd ingenomen. In Nijmegen moesten we overstappen in de trein naar Oosterbeek. Wij hadden een goed besluit genomen want er kon ook worden overgestapt in Arnhem. Hier stond echter het perron overvol. Maar na 5 minuten kon iedereen de trein weer uit want Oosterbeek was bereikt.  

Airborne

In Oosterbeek aangekomen is het nog een minuut of tien lopen naar het startterrein. Er waren al veel wandelaars gestart.  

Airborne

Airborne