Adriaan van Bergentocht 18 april 2009 (21,4 km)

Nummer

Adriaan van Bergentocht 2006

Adriaan van Bergentocht 2008

Vandaag stond de Adriaan van Bergentocht op het programma. Dit jaar liepen mijn moeder, broer en ik de 20 km. Het bleken er 21,4 te zijn. Mijn moeder wil als deze tocht goed zou gaan (en dat ging het) vanaf volgende week via de 25 km naar de 30 km gaan. Mijjn broer en ik zullen daarna doorstoten naar de 50 kilometer.

van Bergen

Rond tien voor begen hadden we ons ingechreven en konden we starten. We kwamen de moeder van mijn zwager nog tegen en Marian. De eerste was HELAAS uitgeloot voor de komende Vierdaagse. Ze had wel in 2006 meegedaan maar toen was de Vierdaagse na één dag afgelast. Zodoende heeft ze nog nooit de Vierdaagse uitgelopen en zat dus in de loting. Marian mag wel meelopen tijdens de Vierdaagse omdat ze hem vorige jaar had uitgelopen. 

van Bergen

Dit keer liepen we aan de andere kant van het water en kwamen zodoende niet vlak bij het beeld van Adriaan van Bergen. Maar je kon hem wel zien. (zie bovenstaande foto) 

van Bergen

Het weer was goed, dat zag er de afgelopen dagen niet echt uit. Waar tijdens de Keukenhoftocht het de gehele week goed weer was en tijdens de tocht minder, was het nu precies omgekeerd. 

van Bergen

van Bergen

We liepen langs het water richting Zevenbergen. Daar kwamen we overigens niet langs want ongeveer op de helft van de weg Etten-Leur – Zevenbergen moesten we afslaan.