Voor / Na

0
12

Zoals in die bekende rubriek van het weekblad Flair wilden wij het ook eens ‘totaal anders’, netter, korter, een ander kleurtje, gemakkelijker in onderhoud…..en zo konden wij eindelijk onze ‘tuin’ langs de straatzijde onder handen nemen.

Eerst werd alles zo gelijk mogelijk gelegd, daarna een dikke laag vruchtbare aarde er over en uiteindelijk plantjes : coniferen als toekomstige haag tussen ons deel en dat van de gasten, lavendel (uiteraard, Knipoog) als scheiding van de weg en last but not least, gras!

Hopelijk zijn we na de winter nog zo tevreden met onze nieuwe look omdat er dan weelderig groen gras groeit en voor één keer geen onkruid, daarvan hebben we er al meer dan genoeg.

De bedoeling is dat zo het appartement biancospino niet enkel een eigen terras heeft maar ook een privé stukje tuin en een eigen parkeerplaats. Mensen die gesteld zijn op zoveel mogelijk privacy zullen zo nog meer aan hun trekken komen.

(Nicolas)