Vloer (bericht van 21/09/2008)

0
368

Yep, fun is definitely over, deze blog gaat vanaf nu eerder lijken op een logboek van een aannemer dan op wat anders, na de muren nu de vloer, spannend hé!

 

 

 

Het opbouwen en creëren van jullie (hopelijk dan toch, 馃槈 toekomstige vakantieappartementen is echt begonnen, nadat Natascha al haar agressie op een muur had uitgeleefd (en mij met 22 zware zakken steengruis had achtergelaten die naar beneden ‘mochten’) vallen we nu met ons beiden de vloer aan.

 

 

 

Eens alles leeg was viel immers op dat schots en scheef redelijk van toepassing was, uitbreken, teg els recupereren en eerst egaliseren en nivelleren dus.

 

 

 

Geniet van Natascha op haar knieën in het stof en denk aan dit beeld als jullie ooit ontspannen genieten in onze studio, glaasje wijn in de hand, antipasta voor de neus, zon in de tuin, …het zal het allemaal waard geweest zijn.

 

 

 

Nu is er nog enige verbeeldingskracht (alsook mankracht) nodig, maar ooit ….

 

 

 

Tot dan bezorgen we jullie regelmatige werfverslagen mét foto’s, ook als bewijs voor ieder die ons kent dat wij ondanks alles wel degelijk met onze handen kunnen/willen/moeten werken.

 

 

  

(Nicolas)