Restaurant Antica Mansio in Piana Crixia

0
274

Tja, het is niet omdat je bezoek hebt, dat het werk niet doorgaat hé.  Gelukkig kunnen we onze taken een beetje aanpassen aan de situatie en dus kozen we ervoor om tijdens het zusjesbezoek een nieuw restaurantje uit te testen.

2 weken geleden gingen we naar de opening ervan: allemaal hapjes, veel volk en muziek.  Een blik op de menu leerde ons dat het wel de moeite kon zijn om gasten naartoe te sturen.  Maar ja, er moest dus ook nog geproefd worden en dat gebeurde deze week samen met mijn zus en haar zoon.

Je kunt natuurlijk niet alles van de menu proeven, dus we zijn gestart met de "afdeling" pizza's en waren zeer aangenaam verrast.

De pizza's worden op het moment zelf bereid en vanuit de zaal heb je zicht op de pizzaoven waar het allemaal gebeurt.  Alle geproefde pizza's werden meer dan goedgekeurd en ook qua hoeveelheid was het meer dan genoeg.

En ook niet onbelangrijk: het was er lekker warm (op dat laatste letten wij momenteel heel erg gezien wijzelf de winter zullen moeten doorkomen zonder centrale verwarming) en heel dichtbij (6 km)