Meranese Impressies

0
345

Het had deze nacht geregend en zo was het kussen (oké, ik geef toe, één van de vele kussens, maar deze ligt normaal op haar zonneplekje) van onze hond nat. Ik legde het op onze loopplank in de zon te drogen maar dat was buiten Indy gerekend die wel in de zon wou liggen maar uiteraard niet op de harde grond, resultaat :


Wat een hondenleven hé….

Ondertussen was Natascha druk aan het werk.  Het ons omliggende fruit is in volle bloei dus wordt er hier gebakken en gekokkereld dat het een lieve lust is. Bramen, vlierbessen, appels, sinds vandaag ook vijgen, het verdwijnt allemaal wel ergens in, cake, confituur, taart, appelmoes… ik hoop dat hier ook ergens een weight watcher afdeling is.


Drukdrukdruk

Uiteraard ben ik ook aan het ‘werk’, zo ging ik gisterenavond tussen de storm door wandelen (tja, door de regen van de laatste twee dagen kan er nu eenmaal niet geschoffeld worden, wat jammer nou) en merkte ik deze hemel op, een combinatie van donker, dreigend en licht, ik vond dat wel mooi. Eergisteren trouwens toch ook door het wolkendek één vallende ster gezien, hopelijk komt dit jaar mijn wens net zo goed uit als die van vorig jaar.


Tussen de storm door

(Nicolas)

PS. Dit blogje is speciaal voor de leden van het commitee "wat missen we (onze vakantie in) Merana toch enorm"  die vinden dat er wat meer geweblogd mag worden Lachend

(Natascha)