Gastenboek

0
46

Vorige keer schreef ik al over het laagseizoen … en nu komen we helemaal aan het einde van dit seizoen.  Los van eventuele onverwachte winterboekingen hebben we nu de laatste gasten van ons seizoen op bezoek.  En dat leek me het perfect moment om even in ons gastenboek te duiken en er een paar berichten uit te kiezen om met jullie te delen : 

In augustus twee weken verbleven in dit stukje paradijs. De heuvel in Merana met zicht op de eeuwen oude toren is verbluffend. Nicolas en Natascha zijn de ideale uitbaters van deze prachtige agriturismo, niets is hen teveel om de gasten het naar hun zin te maken, info, restaurants, contact met lokale dokter, tips voor bezienswaardigheden in de buurt, pancakes,…noem maar op. Chapeau Nicolas en Natascha doe zo verder, wij komen zeker terug om te genieten van jullie mooie stukje natuur. (Stefaan)

5 dagen geleden verlieten we Verdita na een verblijf van 11dagen.  Die 5 dagen hadden we behoorlijk wat last van afkickverschijnselen. Het waren dan ook 11 onvergetelijk zalige dagen, een onderdompeling in het groen van de schitterende landschappen, in de muziek van stilte en rust, in de sfeer van de ontspannen gastvrijheid van Nicolas en Natascha. Wie hier komt, kan niet anders dan in de ban geraken. Dank voor ALLES !!! (Martine en Hugo) 

Ons verblijf bij VERDITA was heerlijk.Wat ons meteen bij onze aankomst opviel was het horen van de stilte,echt rustgevend.Het warme onthaal van Natascha en Nicolas gaf ons het gevoel dat we daar waren om te genieten.
S'avonds op ons terrasje genieten van een wijntje ,het horen van de vogels en het geblaf van een ree die ons de gelegenheid had gegeven om een jong ree in de verte te zien. En niet te vergeten het overheerlijke ontbijt dat iedere morgen door Nicolas op ons terrasje met zorg werd klaar gezet.Ik zou nog zoveel kunnen opnoemen,het is een plaatsje dat ik zeker in mijn reismapje zal bewaren om terug te keren. (Chantal) 

Ik kan ze hier helaas niet allemaal kopieren, maar weet dat elk berichtje ons telkens opnieuw raakt.  We doen deze "job" (nee, het voelt nog steeds niet aan als "echt werk") met hart en ziel, o.a. dankzij de steun die we elk jaar opnieuw krijgen van onze gasten.  Dank jullie allemaal en hopelijk tot ziens in Piemonte !

En wie alle berichtjes wil lezen:  http://www.verdita.com/nl/gastenboek/  

(Natascha)