Collega in de kijker : La Casa Blanca in Spanje

0
330

Zoals elke maand zetten we ook nu weer even een collega in de kijker, dit keer is het de beurt aan B&B La Casa Blanca in Spanje.  Omdat de eigenaars, Marion en Henk, Nederlanders zijn heb ik hen gevraagd om even de blog over te nemen van ons om zichzelf voor te stellen:

Onze droom was om, als mijn man met pensioen zou gaan, een B&B te beginnen in Spanje.
Nu zijn weg we al bijna een half jaar onze droom aan het leven! Hebben beide onze full-time baan opgezegd en zijn het avontuur tegemoet gereden met al onze bezittingen in een busje!
We hebben een prachtig plekje gevonden boven op een berg in het leuke dorpje Barbarroja, een half uur rijden van het vliegveld in Alicante, Spanje.
Wij wonen nu in de Hondon Vallei waar je nog het authentieke Spanje vindt, kleine dorpjes met de leukste marktjes, prachtige wandel en fiets routes en rust.
Onze B&B heeft 4 luxe kamers met ieder hun eigen natte gedeelte en airco. Twee van de vier kamers hebben een riant balkon met adembenemend uitzicht. Wij zijn zelfvoorzienend in water en stroom dmv zonnepanelen.
Bij het ontbijt serveren wij de eitjes van onze kippen en persen we sinaasappelen uit onze streek!
Zoek je rust, ruimte en prachtige uitzichten of wil je cultuur snuiven of lekker op een marktje snuffelen? Voel je meer dan welkom om onze gast te zijn. Wij zullen er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken!
Voor meer info kijk je op www.lacasablanca.nl of neem contact op via mail marionverniers@hotmail.com

Un Saludos ,

Marion en Henk